Γκολφ και μπύρα στη μικροζυθοποιία Ηλιούπολης Paragon Brewery την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Κοινοποίηση:

Το πρώτο τουρνουά μίνι γκολφ σε ζυθοποιία φέρνει η Paragon Brewery με έδρα στην Ηλιούπολη την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, με 9 πίστες στο taproom της εταιρείας και την τελική πίστα στις εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου.

Οι κανόνες του τουρνουά είναι οι εξής:

Οι παίκτες χωρίζονται σε ομάδες 3-5 άτομα ιδανικά. Θα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Κάθε παίκτης θα περάσει και από τις 9 πίστες. Μετράει κάθε ομάδα/ παίκτης τα χτυπήματα που χρειάστηκε για να πετύχει την τρύπα.

Η ομάδα της Paragon θα βρίσκεται στον χώρο και θα επιτηρεί για να εξασφαλίσει την διαύγεια του παιχνιδιού και αν κάποιος πιαστεί να κλέβει θα αποκλείεται όλη η ομάδα αυτόματα.

Το σύνολο των χτυπημάτων της ομάδας θα διαιρείται με το σύνολο των μελών της για να βγαίνει Μ.Ο. Χτυπημάτων.

Οι 2 ομάδες με τον μικρότερο Μ.Ο. θα προχωρούν στον τελικό. Κάθε ομάδα θα διαλέγει έναν παίκτη να παίξει για το έπαθλο. Οι επιλεγμένοι παίκτες θα προχωρούν στο ζυθοποιείο για να αντιμετωπίσουν την τελευταία πίστα. Ο παίκτης με τα λιγότερα χτυπήματα θα κερδίζει την πρώτη θέση κ.ο.κ. Τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων θα μπορούν να παίξουν την τελευταία πίστα για πλάκα.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας πολλών ομάδων πριν τον τελικό, υπάρχει η διαδικασία του ξαφνικού θανάτου/πέναλτι στις πίστες 2 τ.μ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στον τελικό θα επαναλαμβάνουμε την πίστα.

Παίζοντας

Κάθε πίστα πρέπει να ολοκληρωθεί σε μέγιστο 7 χτυπήματα. Αν ολοκληρώσεις το έβδομο χτύπημα χωρίς να πετύχεις την τρύπα τότε προσθέτεις 7 στο σύνολο και προχωράς στην επόμενη πίστα.

Οι πίστες 2 τ.μ. είναι φτιαγμένες για να μπει η μπάλα με τη μία. Μετά από κάθε αποτυχημένο χτύπημα, ο παίκτης επιστρέφει την μπάλα στην αρχική της θέση για να ξαναχτυπήσει.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν, εμβαθύνει το αποτύπωμα της στον αθλητισμό η AB InBev

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

Επίσημη αναγνώριση ως στοιχείο άυλης πολιτισμικής κληρονομιάς για μπύρα στην Τσεχία

Ως στοιχείο άυλης πολιτισμικής κληρονομιάς αναγνωριστηκέ η μπύρα και οι παραδοσιακές μέθοδοι παραγωγής της από το Υπουργειο Πολιτισμού της Τσεχίας. Έτσι, ο κλάδος του ζύθου

Η Πράγα απαγορεύει τις νυχτερινές εκδρομές σε pubs σε αναζήτηση πιο πολιτισμένων τουριστών

Σε μια εξεζητημένη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της πόλης της Πράγας απαγορεύοντας τις οργανωμένες βραδινές επισκέψεις σε μπυραρίες που διοργανώνονται από ταξιδιωτικά γραφεία, σε μια