Νέος CEO της Budweiser στην Ασία από 1η Απριλίου ο έμπειρος στο χώρο της μπύρας Kινέζος Yanjun Cheng

Κοινοποίηση:

O Yanjun Cheng θα αποτελέσει το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Budweiser Brewing στην Ασία, αντικαθιστώντας τον τρέχοντα CEO και Συμπρόεδρο της εταιρείας Jan Crasps από την 1η Απριλίου 2025. O Κινέζος έχει εμπειρία 29 χρόνων στη Budweiser.

Με τη σειρά του ο Jan Crasps αποχωρεί από τον όμιλο της AB InBev έπειτα από 23 χρόνια, εφτά εκ των οποίων ήταν στη θέση του CEO και Συμπροέδρου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AB InBev, Michel Doukeris ευχαρίστησε τον Crasps για την συνεισφορά του στην εταιρεία τις τελευταίες δύο δεκαετίες στην διάρκεια των οποίων κατείχε σημαντικούς ρόλους σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία, αλλά και για τη συμβολή του στη δημιουργία ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου στον Καναδά, την Αυστραλία και την Ασία.

Στις δηλώσεις του ο Craps τόνισε ότι είναι περήφανος για την πορεία του στην εταιρεία, η οποία του χάρισε πολλές σημαντικές στιγμές, και που τον επιβράβευσε δίνοντας του τα ηνία της επιχείρησης στην Ασία.

Από την μεριά του ο Yanjun Cheng διαθέτει 20 χρόνια στην AB InBev, στη διάρκεια των οποίων έχει υπάρξει, Υπεύθυνος Ζυθοποίησης, Προϊόντων και Διαχείρισης στην Anheuser-Busch China. Το 2005 είχε οριστεί CEO του ομίλου Harbin και από το 2009 έως το 2024 ήταν Αντιπρόεδρος Προμηθειών και Logistics για την Ασία.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η κρίση του ζύθου στη Γερμανία οδήγησε σε κλείσιμο την ιστορική Lang-Bräu

Η ιστορική ζυθοποιία Lang-Bräu στη βόρεια Βαυαρία της Γερμανίας κλείνει τις πόρτες της μετά από 172 χρόνια λειτουργίας. Η οικογενειακή ζυθοποιία, που βρίσκεται λιγότερο από μισή ώρα από τα πρώην σύνορα της Ανατολικής Γερμανίας, επέζησε δύο παγκόσμιους πολέμους και την πτώση του Σιδηρού Παραπετάσματος. Τώρα, αντιμετωπίζει το κλείσιμο λόγω των αυξανόμενων οικονομικών πιέσεων και των μεταβαλλόμενων καταναλωτικών συνηθειών των νεότερων γενεών.

Από τον τόπο της και για τον τόπο της παράγεται η πρώτη ευρυτανική μπύρα Carpinus

Η craft σκηνή βρίσκεται σε περίοδο άνθισης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, µε πολλές µικροζυθοποιίες να δηµιουργούνται σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε αυτές  ανήκει και η Carpinus, µια µικρή µονάδα παραγωγής ζύθου,  που έχει ως στόχο να αναδείξει τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της Ευρυτανίας και που συµµετέχει σταθερά σε όλες τις διοργανώσεις του χώρου.

Αύξηση πωλήσεων και ικανοποιητικές επιδόσεις για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης το 2024

Θετικό ήταν το πρόσημο στο 2024 για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η ελληνική ζυθοποιία πέτυχε μικρή αύξηση ύψους 2,1% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της, τα οποία ανήλθαν σε 31.249.376,57 ευρώ, έναντι 30.609.506,27 ευρώ το 2023.

Προτεινόμενα

Νηφάλιοι γίναµε… Sknipa

«Η µικροζυθοποίηση είναι ένα µαγείρεµα, που αποτυπώνει το µεράκι και τη δουλειά του µικροζυθοποιού. Είναι η συνταγή. Τα υλικά που θα χρησιµοποιήσεις, ο τρόπος που θα τα µαγειρέψεις και πώς θα αφήσεις τη µπύρα να ωριµάσει µέχρι να φτάσει στο µπουκάλι ή στο βαρελάκι».