Αποκαλυπτήρια για τη νέα συνεργατική ετικέτα από τις μικροζυθοποιίες Sourmena-Midnight Circus

Κοινοποίηση:

Τη νέα συνεργατική ετικέτα τους BRÜDER WEIß BIER παρουσιάζουν οι gypsy μικροζυθοποιίες Sourmena Brew και Midnight Circus. Με αφορμή το λανσάρισμα της, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο Sxedia cafe-bar, και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Κλειδί Urban Gastronomy στη Λαμία θα πραγματοποιηθούν αποκαλυπτήριες εκδηλώσεις, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την τελευταία δημιουργία των δύο ζυθοποιείων.

Η συνεργατική ετικέτα είναι φτιαγμένη με παραδοσιακή συνταγή από τα βάθη της Βαυαρίας και περιεκτικότητα 5% αλκοόλ και αυθεντικές φρουτώδεις νότες μπανάνας και γαρύφαλλου. Ακόμα διαθέτει απαλή βυνώδη βάση, με αφράτη υφή και χαλαρό σώμα. Η ετικέτα είναι σχεδιασμένη από τον Αντώνη Βαβαγιάνη, με ένα σχέδιο που έχει ως σκοπό να αποπνέει χιούμορ, ανεμελιά και και δημιουργικότητα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση η BRÜDER WEIß είναι μια μπύρα που αποδεικνύει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο ζυθοποιών, προσφέροντας μια κλασική, δροσιστική και απόλυτα απολαυστική εμπειρία. Τους στενούς δεσμούς των δύο εταιρειών αντιπροσωπεύει άλλωστε και η ονομασία της εν λόγω ετικέτας, αφού στα γερμανικά η λέξη bruder σημαίνει αδερφός.

Η νέα μπύρα είναι διαθέσιμη σε καταστήματα λιανικής (κάβες, παντοπωλεία), αλλά και σε pubs, bars, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και καφετέριες. 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Βεργίνα στηρίζει την αγροτική εκπαίδευση με χορήγηση υποτροφίας στην ΑΓΣ

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε (ΒΕΡΓΙΝΑ) στηρίζει ενεργά για δεκαετίες τώρα την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, που προετοιμάζει τους αποφοίτους για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αυξάνει το κοινωνικο-οικονομικό της αποτύπωμα, στους μοχλούς η «Έξυπνη Σπορά»

Ανάπτυξη 85% σημείωσε την τριετία 2021-2024 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, με 763 εκατ. ευρώ προστιθέμενης αξίας στην ελληνική οικονομία και επιρροή σε 37.000 θέσεις εργασίας σύμφωνα με τη νέα Μελέτη Κοινωνικο-Οικονομικού Αντικτύπου της για το 2024.

Σε νέα μονάδα παραγωγής μπύρας στο Μεξικό αξίας άνω των 2 δισ. επενδύει η Heineken

Το έργο, το οποίο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της εταιρείας στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια, ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της προέδρου της χώρας, Claudia Sheinbaum.

Προτεινόμενα

Tο Οktoberfest έρχεται ξανά στο Χαλάνδρι στην αυλή της ζυθοποιίας Αναστασίου

Η μικρή ζυθοποιία των βορείων προαστίων έχει ζυθοποιήσει γερμανικού τύπου συνταγές αποκλειστικά για την εκδήλωση, καθώς θα παρουσιάσει και την νέα της συνεργατική συνταγή. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει και ένα απολαυστικό μενού με γερμανικές λιχουδιές.