Το μικρό ζυθοποιείο Sigri ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό

Κοινοποίηση:

Την πρώτη φάση ανοίγματος του μικρού ζυθοποιείου Sigri Brewery ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Facebook ο ιδρυτής του Χρήστος Χατζάκης, ενώ προανήγγειλε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες, αλλά και επίσημα εγκαίνια.

Όποιος αποφασίσει να επισκεφτεί την Sigri Brewery, την ιδιαίτερη ζυθοποιεία της Λέσβου, μπορεί να περιμένει μια ξενάγηση στον χώρο του ζυθοποιείου και την δοκιμή των μπυρών του απευθείας από το βαρέλι. Ως ευχαριστώ και για ανάμνηση αυτής της εμπειρίας το ζυθοποιείο προσφέρει και μερικά σουβενίρ, όπως μπλούζες, σουβέρ και ποτήρια. Οι ώρες επισκεψιμότητας θα είναι από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

H Sigri Brewery αποτελεί πνευματικό δημιούργημα του Χρήστου Χατζάκη, απόφοιτου της σχολής Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών με εμπειρία σε πολλά μικροζυθοποιεία της Ελλάδας και της Ειρήνης Τσακάλογλου, δύο ζυθοποιών με καταγωγή από το χωριό Σιγρί της Μυτιλήνης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2018 και για το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργίας της λειτουργούσε ως νομαδική ζυθοποιεία (nomadic brewery), δηλαδή δεν είχε μια σταθερή έδρα, αλλά για την παραγωγή των μπυρών της αξιοποιήθηκαν διάφορα ζυθοποιεία.

Στην ανάρτηση της η Sigri Brewery αναφέρει ότι <<Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα τη πρώτη φάση ανοίγματος της Sigri Brewery. Πρώτη φάση,γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες με φουλ παραγωγή αλλά και επίσημα εγκαίνια. Σας περιμένουμε καθημερινά για ξενάγηση στο χώρο μας, να δοκιμάζετε τις μπύρες μας στο μοναδικό σημείο στο κόσμο on tap (βαρέλι) και φυσικά για το merchandise (μπλούζες σουβέρ ποτήρια κλπ). Ώρες επισκεψιμότητας 12:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00. Κοντά στο βενζινάδικο. Να θυμάστε τους δύο φοίνικες>> μαζί με ευχαριστίες προς όσους έχουν βοηθήσει το εγχείρημα αυτό τα τελευταία χρόνια.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Βιωσιμότητα μπύρας θέλει η νέα Γενική Γραμματέας των Ευρωπαίων ζυθοποιών

Με εμπειρία δύο δεκαετιών στην πολιτική και σε διοικητικούς ρόλους, η Julia Leferman ανέλαβε τα καθήκοντα της ως Γενική Γραμματέας του οργανισμού εκπροσώπησης των Eυρωπαίων παραγωγών μπύρας «Ζυθοποιοί της Ευρώπης», υποσχόμενη να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιτύχει την βιωσιμότητα του ζύθου της Ε.Ε., και την προώθηση της ασφαλούς κατανάλωσης.