Την πρώτη της tempo craft μπύρα «Dala» παρουσίασε η νεοσύστατη ζυθοποιία Babel Brewery

Κοινοποίηση:

Την πρώτη της ελαφριά tempo craft μπύρα, με έντονα αρώματα από lime «DALA» ανακοίνωσε η μικροζυθοποιία με έδρα την Κερατέα Babel Brewery.

Πρόκειται για μια απαστερίωτη, αφιλτράριστη Mexican style lager περιεκτικότητας 3,7% ABV και με χαμηλή πικράδα (13 IBU), με πολύ ελαφρύ σώμα και με έντονο χαρακτήρα από lime.

H νεοσύστατη Babel Brewery διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο ζυθοποιείο, το οποίο της δίνει δυνατότητες παραγωγής 40 εκατόλιτρων ανά κύκλο παραγωγής, και διακατέχεται από την περιβαλλοντική της συνείδηση.

Το καλοκαίρι η εταιρεία συμμετείχε και στο πρώτο της μεγάλο event, αφού παρευρέθηκε στο plisskenfest, ενώ τον Αύγουστο  έδωσε το παρόν και στις «Κραφτ Πέμπτες» της Sourmena Brew στην Αργυρούπολη, γεγονός που τις επέτρεψε να προωθήσει τις πρώτες ετικέτες της «Norma» και «Vizma» στους λάτρεις του ελληνικού ζύθου.

Το δυναμικό της ξεκίνημα δείχνει πως το μέλλον φαντάζει ευοίωνο για τον «Πύργο της Βαβέλ» της ελληνικής craft σκηνής, που αναμένεται να ανοίξει ακόμα περισσότερο τα «φτερά» του και να εδραιώσει την θέση του στην εγχώρια σκηνή.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής της με μία πολύ σημαντική εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο τους ζυθοποιείου της, διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου!

Στα 446 κιλά με 10% πρωτεΐνη οι μέσες αποδόσεις στο κριθάρι της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε

Ποιοτικά άριστο και με καλές αποδόσεις -παρά την παρατεταμένη ανομβρία- είναι φέτος το βυνοποιήσιμο κριθάρι που παρέλαβε συμβολαιακά η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., με τον απολογισμό της εταιρείας να κάνει λόγο για εξαιρετική πρώτη ύλη παρά την δύσκολη καλλιεργητική περίοδο (2023/24) .