Η ασιατική κουζίνα αναδεικνύεται μέσα από την ιαπωνική lager της μικροζυθοποιίας Seven Island

Κοινοποίηση:

Μια νέα παρτίδα της ιαπωνικού στυλ lager ετικέτας «Asian House Yuzu Lager» που είχε δημιουργήσει σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Asian House ανακοίνωσε η νομαδική μικροζυθοποιία από την Κέρκυρα Asian House Yuzu Lager.

Η ιαπωνική lager περιεκτικότητας 4,5% ABV που εμπεριέχει εκχύλισμα χυμού Yuzu και γεύσεις φρούτων, θα βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της Asian House στην Θεσσαλονίκη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας και της ποιοτικής μπύρας.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της μικροζυθοποιίας Seven Island, η «Asian House Yuzu Lager» αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για πληθώρα κορυφαίων ασιατικών φαγητών, όπως το σούσι, το stir-fry, τα πικάντικα noodles και το ράμεν δημιουργώντας μια «αξέχαστη γευστική εμπειρία».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Με ρεκόρ συμμετοχών έρχονται στις 9 Μαΐου τα Greek Beer Awards 2025

Με 130 και πλέον συμμετοχές από Ελλάδα, Μεσόγειο, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο διεθνής διαγωνισμός ζύθου Greek Beer Awards 2025, ο οποίος διοργανώνεται από το 2017, επιβεβαιώνει τη διαρκή ανάπτυξη του κλάδου της ζυθοποιίας και την ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού τόσο των ελληνικών μικροζυθοποιείων όσο και των ξένων.

Προτεινόμενα

Next best thing στις εναλλακτικές πρωτεΐνες οι ζύµες της µπύρας

Στο συνεχώς εξελισσόµενο τοπίο των plant-based προϊόντων και στη δύσκολη πρόκληση της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων µε ελάχιστη επεξεργασία και χωρίς τη χρήση επιβλαβών προσθέτων, η µαγιά µπύρας εµφανίζεται ως ένα πανίσχυρο εργαλείο για τη δηµιουργία νέων πρωτεϊνικών επιλογών, που έρχονται όχι µόνο να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά κρέατα και γαλακτοκοµικά προϊόντα, αλλά να ενσωµατωθούν µε επιτυχία σε προϊόντα αρτοποιίας αντικαθιστώντας ακόµα και τα αυγά.

Μεγάλο γεγονός για τον κλάδο το World of Beer Festival, δεν έλειψαν όμως και τα παράπονα από μικροζυθοποιούς

Γεγονός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο της μπύρας στην Ελλάδα, αποτέλεσε το World of Beer Festival, που έλαβε χώρα στο γκάζι το τελευταίο τριήμερο (10-12 Μαίου) με ευρεία συμμετοχή από πλευράς παραγωγών και αξιοσημείωτη ανταπόκριση από τους Αθηναίους φίλους της μπύρας.