Με «αέρα» Ατλαντικού η νέα ετικέτα της νομαδικής ζυθοποιίας Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Με «αέρα» Ατλαντικού συστήνεται η νέα ετικέτα της νομαδικής ζυθοποιίας από την Κέρκυρα, Seven Islands Brewery, σε συνεργασία με την αμερικανική 3 Sons Brewing.

Ο λόγος για την σκουρόχρωμη imperial stout «G.O.O», συντομογραφίας για το God of Oceans, που παράγεται από τον συνδυασμό 7 διαφορετικών βυνών και διακατέχεται από το πάθος  των δύο ζυθοποιίων για την ζύμωση ποιοτικών μπυρών. Το γέννημα της διεθνούς συνεργασίας είναι μια μπύρα που διακατέχεται από σειρά μοναδικών αρωμάτων και γεύσεων, όπως μπανάνα, καραμέλα, καφέ και σοκολάτα προσδίδοντας της έναν συνδυασμό καπνιστού και συνάμα γλυκού προφίλ.

Με ονομασία «Βασιλιάς των Ωκεανών» την συσκευασία της νέας ετικέτας δεν θα μποτούσε να κοσμεί άλλος παρά ο θεός της θάλασσας Ποσειδώνας κρατώντας την εμβληματική του τρίαινα. Στην ελληνική μυθολογία ο ολύμπιος θεός διοικούσε την θάλασσα και χαρακτηριζόταν για τον αδυσώπητο και απρόβλεπτο χαρακτήρα του, όπως και τα νερά που βρισκόντουσαν υπό την ευθύνη του. Αυτόν τον τολμηρό και έντονο χαρακτήρα προσπάθησαν να δώσουν στην ετικέτα τους η Seven Island και η 3 Sons Brewing.

Η ανακοίνωση της ετικέτας πραγματοποιήθηκε από τα Νησιά Φερόε, όπου και είχαν βρεθεί για το διεθνές φεστιβάλ μπύρας Mikkeller Beer Celebration Faroe Islands (MBCFI) που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Torshavn. Στην φετινή εκδήλωση παρευρέθηκαν 25 διεθνής ζυθοποιίες τόσο από την Ευρώπη όσο και από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Εντυπώσεις από το 4ο Peloponnese Beer Festival (Οnly Craft)

Το Peloponnese Beer Festival στέφτηκε με επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη φορά χαρίζοντας στους επισκέπτες του ένα τριήμερο γλέντι με πολύ μουσική και ακόμη περισσότερη μπύρα. Η συντακτική ομάδα του Beer & Brunch μεταφέρει τις εμπειρίες της.

Αναβάθμιση μέσω επενδύσεων για την Corfu Beer

Aπό τη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), με επενδυτικό σχέδιο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ  χρηματοδοτήθηκε η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία «Corfu Beer».