H AB InBev επίσημος χορηγός του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων 2025

Κοινοποίηση:

Η κορυφαία παραγωγός μπύρας παγκοσμίως, ΑΒ InBev, επεκτείνει την σχεδόν σαρανταετή της συνεργασία με την FIFA και θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό του ανανεωμένου παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων που θα διεξαχθεί το 2025.

Στο επίκεντρο της συνεργασίας είναι η επωνυμία της AB InBev, Budweiser, που θα διεξάγει εκδηλώσεις ειδικά για τους φιλάθλους και που θα παραδίδει το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη του αγώνα. Παράλληλα, σε συγκεκριμένες αγορές από τις 11 αμερικανικές πόλεις, όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά το φετινό καλοκαίρι θα διατίθενται και μερικές μικρότερες <<τοπικές>> ετικέτες.

Την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών σχολίασε και ο πρόεδρος της FIFA, Gianni Infantino, που τόνισε ότι η AB InBev αποτελεί ένα σημαντικό χορηγό των διοργανώσεων της ομοσπονδίας για σχεδόν 40 χρόνια, βοηθώντας στην αναδιαμόρφωση του χώρου του ποδοσφαίρου και δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για τους φιλάθλους.

Μέσω της επέκτασης της συνεργασίας τους φαίνεται να αναθερμαίνονται και οι σχέσεις των δύο πλευρών, έπειτα από την απαγόρευση της FIFA προς την AB InBev για πώληση αλκοολούχων μπυρών κατά την διάρκεια του μουντιάλ του Κατάρ το 2022. Αναφορικά με την χορηγία στην νέα διοργάνωση της FIFA, ο CEO της AB InBev, Michel Doukeris, υπογράμμισε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να ενώνει τους απανταχού λάτρεις του ποδοσφαίρου δίνοντας τους την ευκαιρία να γιορτάσουν τις επιτυχίες της ομάδας τους σε συνδυασμό με τις ετικέτες της.

Πληροφορίες από drinks business

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Ντεμπούτο στο ποδόσφαιρο η Guinness, 4ετης συνεργασία με Premier League

Η Guinness αποτελεί την επίσημη μπύρα της Premier League για την επόμενη τετραετία, με την συνεργασία να έχει ξεκινήσει ήδη στα γήπεδα του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ η Guinness 0.0 είναι η επίσημη μη αλκοολούχα επιλογή των οπαδών που θα παρευρεθούν στους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Καθιερώνεται η μπύρα χωρίς αλκοόλ, στοίχημα η κατάκτηση της γεύσης

Την ραγδαία άνοδο της μπύρας χωρίς αλκοόλ μέσα στην επόμενη δεκαετία προβλέπει έρευνα αγοράς, σύμφωνα με την οποία βασικό «στοίχημα» για τους παίκτες του κλάδου αποτελεί η βελτίωση της γεύσης,

Στα 446 κιλά με 10% πρωτεΐνη οι μέσες αποδόσεις στο κριθάρι της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε

Ποιοτικά άριστο και με καλές αποδόσεις -παρά την παρατεταμένη ανομβρία- είναι φέτος το βυνοποιήσιμο κριθάρι που παρέλαβε συμβολαιακά η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., με τον απολογισμό της εταιρείας να κάνει λόγο για εξαιρετική πρώτη ύλη παρά την δύσκολη καλλιεργητική περίοδο (2023/24) .