Η Molson Coors επενδύει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ στην κορυφαία επωνυμία μηλίτη, Aspall

Κοινοποίηση:

Ο αμερικανικός κολοσσός της μπύρας, Molson Coors γνωστοποίησε ότι θα επενδύσει περίπου 12 εκατ. ευρώ στην επωνυμία μηλίτη Aspall στη διάρκεια των επόμενων πέντε χρόνων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Molson Coors αποφασίζει να δείξει τη στήριξη της προς την συγκεκριμένη επωνυμία αφού το 2022 ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της κατασκευής των εγκαταστάσεων Aspall Cyder House, αξίας περίπου 15,5 εκατ. ευρώ, μέσω των οποίων αύξησε τις παραγωγικές της ικανότητες κατά 60%. Η εταιρεία είχε αποκτήσει την επωνυμία το 2018 έναντι ποσού ύψους 48 εκατ. ευρώ.

Η νέα επένδυση έχει ως στόχο να καταστήσει την διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας των προϊόντων Aspall πιο ενεργειακά αποδοτική, βοηθώντας την να επιτύχει τους στόχους της για εκμηδένιση των εκπομπών άνθρακα της έως και το 2035. Σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας της Aspall Cyder υπογράμμισε ότι η επένδυση είναι πολύ σημαντική τόσο για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας της εταιρείας, όσο και για τη διασφάλιση της συνεχούς ανάπτυξης της, διατηρώντας ανέπαφη την ιστορία και τη δέσμευση της στην ποιότητα.

Πληροφορίες από drinks business

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Χαμηλές πτήσεις για την Carlsberg στο α’ εξάμηνο 2025

Η Carlsberg δεν πέτυχε τους στόχους της για τα εξαμηνιαία κέρδη και τον όγκο πωλήσεων. Παράλληλα, ο κολοσσός της μπύρας προειδοποίησε ότι δεν αναμένει βελτίωση του καταναλωτικού περιβάλλοντος για το υπόλοιπο του 2025.

Από ιδέα σε premium craft επωνυμία εξελίχθηκε η Πατρινή Ammousa

Η Πατρινή επωνυμία μπύρας Ammousa ξεκίνησε το ταξίδι της στην ελληνική craft σκηνή το 2016 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο της μπύρας της χώρας μας. Παρακάτω ακολουθούν λίγα λόγια για την επωνυμία μπύρας του Γιώργου Ντάνου όπως εμφανίζονται σε πρόσφατο άρθρο που αναρτήθηκε στη σελίδα της.

Προτεινόμενα

Οι καταναλωτές της γενιάς Gen Z οδηγούν την άνθιση των μη αλκοολούχων ετικετών

Οι μη αλκοολούχες ετικέτες συνεχίζουν να βλέπουν σημαντική ανάπτυξη εντός του 2025, σύμφωνα με στοιχεία της κορυφαίας εμπορικής ένωσης μπύρας της Αμερικής, Beer Institute, με τους καταναλωτές της γενιάς Gen Z να είναι αυτοί  που φαίνεται να τις έχουν αγκαλιάσει σε μεγαλύτερο βαθμό.