Η Molson Coors επενδύει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ στην κορυφαία επωνυμία μηλίτη, Aspall

Κοινοποίηση:

Ο αμερικανικός κολοσσός της μπύρας, Molson Coors γνωστοποίησε ότι θα επενδύσει περίπου 12 εκατ. ευρώ στην επωνυμία μηλίτη Aspall στη διάρκεια των επόμενων πέντε χρόνων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Molson Coors αποφασίζει να δείξει τη στήριξη της προς την συγκεκριμένη επωνυμία αφού το 2022 ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της κατασκευής των εγκαταστάσεων Aspall Cyder House, αξίας περίπου 15,5 εκατ. ευρώ, μέσω των οποίων αύξησε τις παραγωγικές της ικανότητες κατά 60%. Η εταιρεία είχε αποκτήσει την επωνυμία το 2018 έναντι ποσού ύψους 48 εκατ. ευρώ.

Η νέα επένδυση έχει ως στόχο να καταστήσει την διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας των προϊόντων Aspall πιο ενεργειακά αποδοτική, βοηθώντας την να επιτύχει τους στόχους της για εκμηδένιση των εκπομπών άνθρακα της έως και το 2035. Σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας της Aspall Cyder υπογράμμισε ότι η επένδυση είναι πολύ σημαντική τόσο για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας της εταιρείας, όσο και για τη διασφάλιση της συνεχούς ανάπτυξης της, διατηρώντας ανέπαφη την ιστορία και τη δέσμευση της στην ποιότητα.

Πληροφορίες από drinks business

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

Εκτινάσσεται στα 1,13 τρις ευρώ η αξία της παγκόσμιας αγοράς επεξεργασίας μπύρας έως το 2034

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της ερευνητικής εταιρείας InsightAce Analytic, η παγκόσμια αγορά επεξεργασίας μπύρας αναμένεται να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη κατά την επόμενη δεκαετία. H αξία της που υπολογίζεται περί σε 655 δισεκατομμύρια ευρώ το 2023, αναμένεται να φθάσει τα 1,13 τρις ευρώ έως το 2034, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 5,4% από το 2025 έως το 2034.