Νέος CEO της Budweiser στην Ασία από 1η Απριλίου ο έμπειρος στο χώρο της μπύρας Kινέζος Yanjun Cheng

Κοινοποίηση:

O Yanjun Cheng θα αποτελέσει το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Budweiser Brewing στην Ασία, αντικαθιστώντας τον τρέχοντα CEO και Συμπρόεδρο της εταιρείας Jan Crasps από την 1η Απριλίου 2025. O Κινέζος έχει εμπειρία 29 χρόνων στη Budweiser.

Με τη σειρά του ο Jan Crasps αποχωρεί από τον όμιλο της AB InBev έπειτα από 23 χρόνια, εφτά εκ των οποίων ήταν στη θέση του CEO και Συμπροέδρου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AB InBev, Michel Doukeris ευχαρίστησε τον Crasps για την συνεισφορά του στην εταιρεία τις τελευταίες δύο δεκαετίες στην διάρκεια των οποίων κατείχε σημαντικούς ρόλους σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία, αλλά και για τη συμβολή του στη δημιουργία ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου στον Καναδά, την Αυστραλία και την Ασία.

Στις δηλώσεις του ο Craps τόνισε ότι είναι περήφανος για την πορεία του στην εταιρεία, η οποία του χάρισε πολλές σημαντικές στιγμές, και που τον επιβράβευσε δίνοντας του τα ηνία της επιχείρησης στην Ασία.

Από την μεριά του ο Yanjun Cheng διαθέτει 20 χρόνια στην AB InBev, στη διάρκεια των οποίων έχει υπάρξει, Υπεύθυνος Ζυθοποίησης, Προϊόντων και Διαχείρισης στην Anheuser-Busch China. Το 2005 είχε οριστεί CEO του ομίλου Harbin και από το 2009 έως το 2024 ήταν Αντιπρόεδρος Προμηθειών και Logistics για την Ασία.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

Με άρωμα και γεύση Βρετανίας κυκλοφορεί η «Όλλυμι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου

Με άρωμα και γεύση Βρετανίας συστήνεται η νέα ετικέτα «Όλλυμι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου. Πρόκειται για μια βρετανικού τύπου pale ale με έντονη πικράδα και περιεκτικότητα αλκοόλ 5,2%. Παράγεται με τη σύγχρονη ποικιλία λυκίσκου Olicana που αναπτύχθηκε από το πρόγραμμα ανάπτυξης λυκίσκου της Charles Faram και κυκλοφόρησε στο εμπόριο το 2014. Όπως αναφέρει η Ζυθοποιία Αναστασίου η εν λόγω ποικιλία λυκίσκου είναι γνωστή για τις έντονες γεύσεις τροπικών φρούτων όπως μάνγκο, γκρέιπφρουτ και φρούτο του πάθους, καθώς και για νότες εσπεριδοειδών και βοτάνων.

Άνοιξε τις πόρτες της στη Ριτσώνα σε 300 λάτρεις της μπύρας η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Περισσότεροι από 300 επισκέπτες και λάτρεις της μπύρας συγκέντρωσε μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στη Ριτσώνα Ευβοίας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των φετινών «Ανοιχτών Ζυθοποιείων».