Ξεχώρισε στα φετινά βραβεία NFL Best Restaurant Awards η premium μπίρα NOAM

Κοινοποίηση:

Η premium μπίρα NOAM ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν για την αισθητική και την αυθεντικότητα τους στα 8α κορυφαία βραβεία για την ελληνική γαστρονομία FNL Best Restaurant Awards 2025. Τα βραβεία έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, με 263 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα να τιμώνται για τη συμβολή τους στην σύγχρονη γαστρονομία της χώρας μας.

Η NOAM, η premium βαυαρική μπίρα που διανέμεται αποκλειστικά από την KAFEA TERRA στην Ελλάδα, έδωσε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στη φετινή διοργάνωση. Ως επίσημος χορηγός του θεσμού συμμετείχε με δυναμική παρουσία στο καθιερωμένο after party στο Περιστύλιο του Ωδείου, συνοδεύοντας τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να τη δοκιμάσουν, απολαμβάνοντας το χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό της προφίλ, τη φινέτσα και την απόλυτη καθαρότητα της γεύσης της.

Με προέλευση από τη Βαυαρία και αισθητική εμπνευσμένη από τον κόσμο του design, η μπίρα ΝΟΑΜ εκπροσωπεί μια νέα εμπειρία μπίρας, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν το ουσιώδες, το αυθεντικό και το ποιοτικό. Το διακριτικό της μπουκάλι, μινιμαλιστικό και λειτουργικό, παραπέμπει στην κλασική αρχιτεκτονική του Μονάχου, με τις κομψές κάθετες “κολόνες” του να λειτουργούν ως design signature, αποπνέοντας ευρωπαϊκή φινέτσα και σύγχρονη κοσμοπολίτικη αισθητική.

Η συμμετοχή της στα FNL Awards έρχεται να επιβεβαιώσει τη θέση της στο τραπέζι της σύγχρονης γαστρονομίας – εκεί όπου το φαγητό δεν είναι μόνο απόλαυση, αλλά τρόπος έκφρασης.

Στην τελετή των βραβείων συμμετείχαν κατά την απονομή η Αντιπρόεδρος και CMO της KAFEA TERRA, κ. Νιόβη Καλλέργη και η κ. Φιλιώ Χατζηδάκη, Sustainability & Corporate Affairs Manager. Η παρουσία τους ενίσχυσε τη συμβολή της εταιρείας στην ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας και επιβεβαίωσε τις αξίες που υπηρετεί διαχρονικά η KAFEA TERRA: αυθεντικότητα, αισθητική, καινοτομία και βιωσιμότητα.

Σε μια διοργάνωση που τίμησε την αριστεία και τη δημιουργικότητα, η NOAM απέδειξε πως μια μπίρα μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ποτό – μπορεί να είναι μέρος μιας εκλεπτυσμένης εμπειρίας, που συνδυάζει την απλότητα με το εκλεκτό, το design με την παράδοση, και τη γεύση με τον πολιτισμό.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Χαμηλές πτήσεις για την Carlsberg στο α’ εξάμηνο 2025

Η Carlsberg δεν πέτυχε τους στόχους της για τα εξαμηνιαία κέρδη και τον όγκο πωλήσεων. Παράλληλα, ο κολοσσός της μπύρας προειδοποίησε ότι δεν αναμένει βελτίωση του καταναλωτικού περιβάλλοντος για το υπόλοιπο του 2025.

Από ιδέα σε premium craft επωνυμία εξελίχθηκε η Πατρινή Ammousa

Η Πατρινή επωνυμία μπύρας Ammousa ξεκίνησε το ταξίδι της στην ελληνική craft σκηνή το 2016 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο της μπύρας της χώρας μας. Παρακάτω ακολουθούν λίγα λόγια για την επωνυμία μπύρας του Γιώργου Ντάνου όπως εμφανίζονται σε πρόσφατο άρθρο που αναρτήθηκε στη σελίδα της.

Προτεινόμενα

Περιορισμένα αποθέματα Guinness στις μπυραρίες ενόψει Χριστουγέννων, λόγω αυξημένης ζήτησης

Στην απόφαση να περιορίσει την ποσότητα Guinness που μπορούν να προμηθευτούν οι βρετανικές μπυραρίες τις τελευταίες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα προχώρησε ο όμιλος αλκοολούχων ποτών

Ζυθοποιία Αναστασίου και Samos Beer παρουσιάζουν τη συνεργατική ετικέτα «Θαλλώ»

Η English golden ale «Θαλλώ» είναι το γέννημα της νέας συνεργασίας της Ζυθοποιίας Αναστασίου με την Samos Beer. Πρωταγωνιστής της ετικέτας με περιεκτικότητα αλκοόλ 4,5% είναι η βρετανική ποικιλία λυκίσκου Harlequin.

Η Ζυθοποιία Αναστασίου ταξιδεύει στην Σάμο και συνεργάζεται με την Samos Beer

Ζυθοποιία Αναστασίου και Samos Beer αποχαιρετούν το καλοκαίρι, και υποδέχονται το φθινόπωρο με ένα διήμερο φεστιβάλ μπύρας, προαναγγέλλοντας, παράλληλα, την συνεργασία τους που θα φέρει την «γένεση» μιας νέας ετικέτας.