Ξεχώρισε στα φετινά βραβεία NFL Best Restaurant Awards η premium μπίρα NOAM

Κοινοποίηση:

Η premium μπίρα NOAM ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν για την αισθητική και την αυθεντικότητα τους στα 8α κορυφαία βραβεία για την ελληνική γαστρονομία FNL Best Restaurant Awards 2025. Τα βραβεία έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, με 263 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα να τιμώνται για τη συμβολή τους στην σύγχρονη γαστρονομία της χώρας μας.

Η NOAM, η premium βαυαρική μπίρα που διανέμεται αποκλειστικά από την KAFEA TERRA στην Ελλάδα, έδωσε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στη φετινή διοργάνωση. Ως επίσημος χορηγός του θεσμού συμμετείχε με δυναμική παρουσία στο καθιερωμένο after party στο Περιστύλιο του Ωδείου, συνοδεύοντας τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να τη δοκιμάσουν, απολαμβάνοντας το χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό της προφίλ, τη φινέτσα και την απόλυτη καθαρότητα της γεύσης της.

Με προέλευση από τη Βαυαρία και αισθητική εμπνευσμένη από τον κόσμο του design, η μπίρα ΝΟΑΜ εκπροσωπεί μια νέα εμπειρία μπίρας, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν το ουσιώδες, το αυθεντικό και το ποιοτικό. Το διακριτικό της μπουκάλι, μινιμαλιστικό και λειτουργικό, παραπέμπει στην κλασική αρχιτεκτονική του Μονάχου, με τις κομψές κάθετες “κολόνες” του να λειτουργούν ως design signature, αποπνέοντας ευρωπαϊκή φινέτσα και σύγχρονη κοσμοπολίτικη αισθητική.

Η συμμετοχή της στα FNL Awards έρχεται να επιβεβαιώσει τη θέση της στο τραπέζι της σύγχρονης γαστρονομίας – εκεί όπου το φαγητό δεν είναι μόνο απόλαυση, αλλά τρόπος έκφρασης.

Στην τελετή των βραβείων συμμετείχαν κατά την απονομή η Αντιπρόεδρος και CMO της KAFEA TERRA, κ. Νιόβη Καλλέργη και η κ. Φιλιώ Χατζηδάκη, Sustainability & Corporate Affairs Manager. Η παρουσία τους ενίσχυσε τη συμβολή της εταιρείας στην ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας και επιβεβαίωσε τις αξίες που υπηρετεί διαχρονικά η KAFEA TERRA: αυθεντικότητα, αισθητική, καινοτομία και βιωσιμότητα.

Σε μια διοργάνωση που τίμησε την αριστεία και τη δημιουργικότητα, η NOAM απέδειξε πως μια μπίρα μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ποτό – μπορεί να είναι μέρος μιας εκλεπτυσμένης εμπειρίας, που συνδυάζει την απλότητα με το εκλεκτό, το design με την παράδοση, και τη γεύση με τον πολιτισμό.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Με μια stong bitter έκανε ποδαρικό το ζυθοποιείο της Sigri Brewery

Η stong bitter ετικέτα «To Know Us Bitter» αποτελεί την πρώτη μπύρα που παράχθηκε στο ζυθοποιείο της Sigri Brewery. Η νέα ετικέτα της μικροζυθοποιίας από την Μυτιλήνη διαθέτει περιεκτικότητα αλκοόλ 6% και θα διατίθεται σε κουτάκι 440ml και σε βαρέλι.

Προτεινόμενα

Εργαζόμενοι της Fendt κατασκεύασαν σύστημα διανομής μπύρας αξιοποιώντας το καπό ενός 728 Vario

Γερμανοί φοιτητές προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη εφεύρεση, στεγάζοντας εντός του καπό ενός Fendt 728 Vario ένα σύστημα διανομής που επιτρέπει την κατανάλωση μπύρας και άλλων αλκοολούχων ποτών.

Απόλυτος σταθμός της craft μπύρας το 5ο Peloponnese Beer Festival στην Καλαμάτα τον Αύγουστο

Επιστρέφει για 5η φορά το φεστιβάλ «σταθμός» για την ελληνική craft σκηνή Peloponnese Beer Festival που θα διεξαχθεί στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλ. Αγωγής) στην Καλαμάτα μεταξύ 1ης και 3ης Αυγούστου.