Πήραν «φωτιά» τα καζάνια στο νέο ζυθοποιείο της μυτιληνιάς μικροζυθοποιίας Sigri Brewery

Κοινοποίηση:

Τη νέα της weiss ετικέτα Witty λάνσαρε η μικροζυθοποιία Λέσβου, Sigri Brewery. H ολοκαίνουργια ετικέτα παράγεται και συσκευάζεται εξ ολοκλήρου στο νεοσύστατο ζυθοποιείο της Sigri στη Μυτιλήνη και αποτελεί ωδή στη γεωλογική και παλαιοντολογική ιστορία της Δυτικής Λέσβου. Στην έμπνευση της ετικέτας συνέβαλε και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Γνωρίζατε ότι στη Δυτική Λέσβο πριν πολλά πολλά χρόνια, υπήρχαν πανύψηλα δέντρα όπως η σεκοια , πεύκο ενώ κατοικούσαν παράξενα πλάσματα όπως δεινοθηρια αλιγάτορες και αλλά ερπετά;

Το απολίθωμα του προδεινοθηριου που βρέθηκε στο Γαβαθα Λέσβο μαρτυρά πως ήταν ένας από τους πρώτους κατοίκους του υποτροπικου δάσους της περιοχής.

Όλα αυτά πριν περίπου 16 με 20 εκατομμύρια χρόνια. Όλα χάθηκαν με την έκρηξη του ηφαιστείου! Όλα ; Ε όχι και όλα… Παιδιά από εδώ το δεινοθηριο μας η μικρή WITTY.

New Beer release: WITTY Weiss beer

Η WITTY παράγεται και συσκευάζεται εξ ολοκλήρου στο νεοσύστατο μας Ζυθοποιείο στο Σίγρι Λέσβου. Κυκλοφορεί σήμερα σε όλο το Σίγρι και από εβδομάδα στο υπόλοιπο νησί.

Ευχαριστούμε πολύ το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου για την έμπνευση της ετικέτας και λίγο περισσότερο τον Λουκά και τον Νίκο Γραμμενόπουλο για την ξενάγηση.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Νέα Blonde Ale μπύρα από την μικροζυθοποιία Samos Beer

Μια νέα Belgian Blonde Ale συνταγή με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,5% παρουσιάζει η μικροζυθοποιία Samos Beer. Ο λόγος για την «Καρβούνης» που οφείλει το όνομα της στο ομώνυμο βουνό της Σάμου και διακρίνεται από αρώματα πιπεριού, λουλουδιών και ώριμου αχλαδιού∙ ελαφριά γεύση αλλά γεμάτη χαρακτήρα, ξηρή, με καθαρή, τραγανή επίγευση.

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν, εμβαθύνει το αποτύπωμα της στον αθλητισμό η AB InBev

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Προτεινόμενα