H Athletic Brewing διπλασιάζει την αξία της επενδύοντας σε μη αλκοολούχα ποτά

Κοινοποίηση:

Η Athletic Brewing Company, πρωταγωνιστική δύναμη στον χώρο των μη αλκοολούχων ποτών ανακοίνωσε την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων από την GeneralAtlantic και η αξία της εταιρείας πλέον έχει διπλασιαστεί και αγγίζει τα 800 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

H Athletic κατέχει το 19% της συνολικής αγοράς μη αλκοολούχων μπυρών των ΗΠΑ και είναι υπεύθυνη για το 32% της ανάπτυξης του συγκεκριμένου κλάδου στη χώρα, όπως φανερώνουν τα δεδομένα της NielsenIq. Στην ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει πως επιθυμεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο πίνουν οι νέοι ενήλικες και να πάψει τα αρνητικά σχόλια , τονίζοντας πως το κεφάλαιο αυτό θα διατεθεί για να καλύψει την μεγάλη ζήτηση της αγοράς.

 

Αυτή τη στιγμή η Athletic Brewing αποτελεί την μεγαλύτερη ζυθοποιία που ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή μη αλκοολούχων ποτών στις ΗΠΑ και είναι μια από τις 20 μεγαλύτερες ζυθοποιίες της χώρας, παρά το γεγονός πως παρέχει μόνο μη αλκοολούχες επιλογές σηματοδοτώντας μια τάση προς διαφοροποίηση στις επιλογές των καταναλωτών ανοίγοντας τον δρόμο και για άλλες επίδοξες ζυθοποιίες.

Την άνοδο της βιομηχανίας των μη αλκοολούχων ποτών επιβεβαιώνει και η ανακοίνωση του πρώτου Biergarden χωρίς αλκοόλ στο Μόναχο, πατρίδας του Oktoberfest, αλλά και η παροχή μη αλκοολούχων επιλογών από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως είναι η Heineken.

Έρευνα της NC Solution έρχεται να τεκμηριώσει την στροφή προς την πιο υγιεινή επιλογή του καταναλωτικού κοινού αναφέροντας πως το 41% των Αμερικάνων επιχειρούν να μειώσουν την κατανάλωση αλκοόλ τους εντός του 2024, ένα ποσοστό που είναι 7% μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του 2023.

Πηγή: CNBC

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Όλα τα κιλά και τιμή 21 λεπτά το για το κριθάρι ανακοίνωσε η ΒΕΡΓΙΝΑ

Το σύνολο της φετινής παραγωγής, για όλα τα κιλά που παραδίδει ο παραγωγός, και στην προσυμφωνημένη τιμή των 21 λεπτών ανά κιλό, που τυγχάνει και η καλύτερη τιμή στην αγορά, θα απορροφήσει και φέτος η ΒΕΡΓΙΝΑ από τους παραγωγούς βυνοποιήσιμου κριθαριού, με τους οποίους συνεργάζεται στο πλαίσιο του μοντέλου της συμβολαιακής καλλιέργειας, χωρίς πλαφόν στα παραδοτέα κιλά. Η μέση στρεμματική απόδοση ανήλθε στα 470 κιλά ανά στρέμμα, «σημαντική επίδοση» όπως προσδιορίστηκε  από τον επικεφαλής Γεωπόνο της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (ΒΕΡΓΙΝΑ) κ. Χ. Αραμπατζόγλου.

Οι δασμοί Τραμπ γκρεμίζουν τις πωλήσεις του αμερικανικού κολοσσού της μπύρας Constellation Brands

Υποτονικές πωλήσεις, χαμηλότερες των εκτιμήσεων των αναλυτών, σημείωσε ο κολοσσός της μπύρας Constellation Brands στο α’ τρίμηνο του οικονομικού της έτους. Ο όμιλος αποδίδει τις χαμηλές τις πτήσεις κυρίως στις πολιτικές δασμών του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ στο αλουμίνιο και τις εισαγωγές μπύρας.Πιο συγκεκριμένα, η Constelation Brands σημείωσε πωλήσεις ύψους περίπου 2,14 δισ. ευρώ, έναντι προβλέψεων των αναλυτών για πωλήσεις 2,167 δισ. ευρώ στο τρίμηνο που τελείωσε στις 31 Μαΐου, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Νέα εκδοχή για την πειραματική ετικέτα«Κάψα» της Ζυθοποιίας Αναστασίου»

Μια νέα εκδοχή της πειραματικής και περιορισμένης παραγωγής «Κάψα» λανσάρει η Ζυθοποιία Αναστασίου. Η «Κάψα» είναι μια πικρή και ταυτόχρονα καυτερή West Coast I.P.A. με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,3%. Δημιουργείται με συνδυασμό φρέσκων αμερικάνικων λυκίσκων cascade, citra, Simcoe και ένα μείγμα καυτερών πιπεριών.

Προτεινόμενα

«Γονατίζουν» την ευρωπαϊκή βιομηχανία μπύρας οι δασμοί Τραμπ αναφέρει η Ένωση Ευρωπαίων Ζυθοποιών

«Συναγερμό» σήμαναν για την ευρωπαϊκή βιομηχανία ζύθου οι δασμοί ύψους 25% στις εισαγωγές μπυρών στις ΗΠΑ, με πολλούς ζυθοποιούς να αναφέρουν ότι ενδέχεται να επιφέρουν

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το Bazaar in the Yard την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το δεύτερο Bazaar in the Yard, μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό! Αυτή η μοναδική εμπειρία φέρνει κοντά το κοινό με νέους δημιουργούς, προσφέροντας έναν φιλόξενο χώρο γεμάτο νέα προϊόντα, γεύσεις, μουσικές και καλές μπύρες.

Οι Γερμανοί ζυθοποιοί στρέφονται σε μη αλκοολούχες και παραδοσιακές ετικέτες για να κερδίσουν τους καταναλωτές

Σε μεταβατική φάση βρίσκεται η βιομηχανία ζύθου της Γερμανίας, με τις μη αλκοολούχες μπύρες και ετικέτες με ιστορία και παράδοση, όπως αφιλτράριστες Zwickel ή θολές Kellerbier να είναι αυτές που κερδίζουν το ενδιαφέρον των εγχώριων καταναλωτών. Κυριότερος λόγος για αυτήν την αλλαγή είναι ότι η εγχώρια κατανάλωση πέφτει, με τους Γερμανούς ζυθοποιούς να αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο οι μπύρες άνευ στην παγκόσμια αγορά αλκοολούχων ποτών ως το 2034

Αύξηση που αγγίζει τα 29,5 δισ. ευρώ προβλέπει η κορυφαία εταιρεία παροχής δεδομένων IWSR για την παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών έως και το 2034. Η ανάπτυξη αυτή μεταφράζεται σε ποσοστό +3% για την περίοδο αναφοράς 2024-2034 στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, με τις μη αλκοολούχες και τις premium μπύρες να αποτελούν σημαντικό παράγοντα αυτής της ανάπτυξης.

Στα 31,3 δισ. ευρώ θα φτάσει η αξία της ευρωπαϊκής αγοράς μπύρας ως το 2035 σύμφωνα με νέα έρευνα

Στα περίπου 31,3 δισ. ευρώ αναμένεται να φτάσει η αξία της αγοράς μπύρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως το 2035, ακολουθώντας ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξεως του 1,6% για την περίοδο αναφοράς 2024 ως το 2035, βάσει νέας μελέτης της ερευνητικής εταιρείας IndexBox.