Ένα χρόνο δυναμικών εξαγωγών γιορτάζει η βρετανική ζυθοποιία Theakston

Κοινοποίηση:

Ένα χρόνο θεαματικής ανάπτυξης στις εξαγωγές της γιορτάζει, η εμβληματική ζυθοποιία από το Γιορκσάιρ, Theakston, η οποία και συνεχίζει ακάθεκτη την ανάπτυξη της διεθνούς παρουσίας της, φέρνοντας τη μοναδική γεύση της βρετανικής ζυθοποιίας σε όλο και περισσότερους καταναλωτές παγκοσμίως.

Η επιτυχία της βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επανεκκίνηση του θρυλικού Old Peculier στην αμερικανική αγορά μέσω της Iron Horse Beverage, γεγονός που επέτρεψε στην εταιρεία να επεκτείνει τις αποστολές της σε χώρες όπως Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιταλία, Σουηδία, Καναδάς και Πολωνία. .

«Η Ημέρα του Γιορκσάιρ είναι η τέλεια στιγμή για να κάνουμε απολογισμό, να αναλογιστούμε και κυρίως να γιορτάσουμε τη διεθνή επιτυχία που γνωρίσαμε τους τελευταίους 12 μήνες», σημείωσε ο πρόεδρος της Theakston, Simon Theakston.

«Ως οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε περήφανοι που βλέπουμε το προϊόν μας να απολαμβάνεται όχι μόνο στην έδρα μας τη Βόρεια Αγγλία, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα και πέρα ​​από αυτήν. Με θαυμαστές των μπύρων μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε την ευκαιρία όχι μόνο να τις προμηθεύσουμε αλλά και να γίνουμε πρεσβευτές για την κομητεία μας στο Γιορκσάιρ.»

«Αυτή η ικανότητα να αναδεικνύουμε τους καρπούς της γης, συμπεριλαμβανομένου του κριθαριού εξαιρετικής ποιότητας από τοπικές φάρμες, είναι τιμή που δεν χάνεται για κανέναν από εμάς εδώ στο ζυθοποιείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.

Η ζήτηση για τις μπύρες Theakston, ειδικά μετά την επανεκκίνηση της αγοράς στις ΗΠΑ, ήταν εντυπωσιακή. Το ενδιαφέρον από περιοχές όπως η Ταϊβάν και τα Channel Islands ενθαρρύνει την εταιρεία να συνεχίσει την ανάπτυξή της. Ο Simon Theakston τόνισε ότι η ανάπτυξη αυτή αναγνωρίζει την αφοσίωση της ομάδας ζυθοποιίας στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων τους, αλλά και την παγκόσμια φήμη της βρετανικής μπύρας.

«Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αγορές στην οποία έχουμε εισέλθει είναι το Μεξικό, όπου το Theakston Old Peculier κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές», πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Alea Brewing παντρεύει μπύρα και επιστήμη

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση που συνδυάζει μπύρα και επιστήμη ετοιμάζει η Alea Brewing Co. την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αστροφυσικής του ΕΚΠΑ.

Μια νέα Belgian Blonde Ale ετικέτα παρουσίασε η σαμιώτικη μικροζυθοποιία Samos Beer

Μια νέα Belgian Blonde Ale συνταγή με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,5% παρουσιάζει η μικροζυθοποιία Samos Beer. Ο λόγος για την «Καρβούνης» που οφείλει το όνομα της στο ομώνυμο βουνό της Σάμου και διακρίνεται από αρώματα πιπεριού, λουλουδιών και ώριμου αχλαδιού∙ ελαφριά γεύση αλλά γεμάτη χαρακτήρα, ξηρή, με καθαρή, τραγανή επίγευση.

Προτεινόμενα

Tο Οktoberfest έρχεται ξανά στο Χαλάνδρι στην αυλή της ζυθοποιίας Αναστασίου

Η μικρή ζυθοποιία των βορείων προαστίων έχει ζυθοποιήσει γερμανικού τύπου συνταγές αποκλειστικά για την εκδήλωση, καθώς θα παρουσιάσει και την νέα της συνεργατική συνταγή. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει και ένα απολαυστικό μενού με γερμανικές λιχουδιές.