Τριήμερος εορτασμός για τα 3 χρόνια λειτουργείας της μικροζυθοποιίας Paragon

Κοινοποίηση:

Τα τρία χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η μικροζυθοποιία Paragon με έδρα την Ηλιούπολη, με ένα τριήμερο πάρτι γεμάτο craft δημιουργίες, φαγητό από την Carpus και μουσική από τον DJ Ritmo (την Κυριακή).

Το μενού θα είναι διαφορετικό κάθε μέρα, με την Παρασκευή να περιλαμβάνει sandwitch, το Σάββατο να περιέχει ιαπωνικό φαγητό και την Κυριακή διάφορα επιλογές όπως hot dog και pork chops. Ο τριήμερος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί φυσικά στις εγκαταστάσεις της μικροζυθοποιίας Paragon στην οδό Λεμεσού 3 στην Ηλιούπολη.

Η Paragon είναι το δημιούργημα του Γιάννη Ψιμούλη, του Αναστάσιου Παπαδάκη και της Ελευθερίας Παπαδάκη, οι οποίο μετέτρεψαν ένα πρώην σιδεράδικο, σε μια ενδιαφέρουσα μικροζυθοποιία και tap room, όπου ρέει άφθονη η craft μπύρα. Η ζυθοποιία διακρίνεται για την αέναη διάθεση της για καινοτομία, προσφέροντας στους λάτρεις της μπύρας μοναδικές δράσεις, όπως το πρώτο τουρνουά μίνι γκολφ σε ζυθοποιείο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Paragon λάνσαρε σε συνεργασία με την ζυθοποιία Αναστασίου τον ανανεωμένο <<Άρρηκτο>> είναι μια American IPA με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,5% και λυκίσκους Apollo από την Hopsteiner, και Simcoe, και Bru-1 από την Yamaki Chief Hops, που τις δίνουν μια φρουτώδη, ξηρή μπύρα με γεύσεις και αρώματα από τροπικά φρούτα, κίτρο και πεύκο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν, εμβαθύνει το αποτύπωμα της στον αθλητισμό η AB InBev

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης παρουσίασε τη στρατηγική ανάπτυξης της σε φοιτητές

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης επισκέφθηκε το Deree – The American College of Greece, στο πλαίσιο παρουσίασης της εταιρείας και της επιχειρηματικής της φιλοσοφίας στους φοιτητές του Τμήματος Marketing and Strategy.

Η Heineken ανανεώνει την πενταετή στρατηγική της για να πετύχει αύξηση κερδών εν μέσω δυσκολιών

Η Heineken υποστηρίζει ότι θα επιτύχει μεγαλύτερη ανάπτυξη με λιγότερους πόρους, καθώς παρουσίασε στους επενδυτές την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου μια ανανεωμένη πενταετή στρατηγική, η οποία θα της επιτρέψει να επικεντρωθεί περισσότερο σε συγκεκριμένες μάρκες και αγορές.

Μπύρα με αέρα halloween από Seven Island Brewery

Η μικροζυθοποιία Seven Island ένωσε τις δυνάμεις της με την αμερικανική 450 North Brewing μετά το φεστιβάλ Corn Maze Beer Fest προκειμένου να δημιουργήσουν μια Double Dry Hopped New England IPA με άρωμα Halloween.