Περιορισμένης έκδοσης πλήρως «ηλεκτρική» μπύρα λανσάρουν Carlsberg και Einride

Κοινοποίηση:

Στο λανσάρισμα μιας περιορισμένης έκδοσης μη αλκοολούχας ετικέτας που παρασκευάζεται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μεταφέρεται από πλήρως ηλεκτρικά μέσα αξιοποιώντας τεχνολογία AI προχωρούν η Carlsberg Σουηδίας και η μεταφορική εταιρεία Einride.

Το λανσάρισμα της «Ηλεκτρικής Μπύρας», όπως ονομάζεται η περιορισμένης έκδοσης ετικέτα, συμπίπτει με την επέκταση της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η οποία περνά πλέον στη δεύτερη φάση της. Στα πλαίσια της συνεργασίας, αναμένεται ότι η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της Einride θα χρησιμοποιείται για την τροφοδότηση των εργασιών μεταφοράς της Carlsberg σε ποσοστό 35-40% στα νοτιότερα και δυτικότερα μέρη της Σουηδίας.

Η ιδρύτρια και αναπληρώτρια CEO της Einride, Linnea Kornehed Falck, τόνισε σχετικά με τη συγκεκριμένη κίνηση ότι «Η Carlsberg έχει μια μακρά κληρονομιά στο χώρο της ζυθοποίησης, και τώρα την προωθεί ένα βήμα πιο μπροστά με νέες ηλεκτρικές τεχνολογίες που αναθεωρούν τον τρόπο μεταφοράς αγαθών.  Η εν λόγω καμπάνια φέρνει εις πέρας και αναδεικνύει τις δυνατότητες σύζευξης παράδοσης και καινοτομίας».

Η περιορισμένης έκδοση μη αλκοολούχα ετικέτα διαθέτει ένα κωδικό QR, με το σκανάρισμα του οποίου «ξεκλειδώνονται» δεδομένα για τη διαδικασία παραγωγής της μπύρας και τους δρόμους από τους οποίους πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της στη Σουηδία.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Πτώση 4,9% στα 7,78 δισ. ευρώ για τζίρο Heineken στο α’ τρίμηνο 2025, θετικό το αποτύπωμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Μειωμένος κατά 4,9% στα 7,784 δισ. ευρώ ήταν ο τζίρος του ομίλου Heineken στο α’ τρίμηνο 2025. Εντούτοις, οι προβλέψεις της εταιρείας για οργανική ανάπτυξη 4-8% στο σύνολο του έτους δεν μεταβλήθηκαν.

Με ρεκόρ συμμετοχών έρχεται στις 9 Μαΐου η απονομή των βραβείων Greek Beer Awards 2025

Με 130 και πλέον συμμετοχές από Ελλάδα, Μεσόγειο, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο διεθνής διαγωνισμός ζύθου Greek Beer Awards 2025, ο οποίος διοργανώνεται από το 2017, επιβεβαιώνει τη διαρκή ανάπτυξη του κλάδου της ζυθοποιίας και την ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού τόσο των ελληνικών μικροζυθοποιείων όσο και των ξένων.

Προτεινόμενα