Δύο νέες ετικέτες της μπύρας Trooper ανακοίνωσαν οι Iron Maiden

Κοινοποίηση:

Δύο νέες ετικέτες της μπύρας Trooper ανακοίνωσαν οι Iron Maiden, στα πλαίσια της περιοδείας τους The Future Past Tour, με τους Αυστραλούς φαν του συγκροτήματος να είναι οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ολοκαίνουργιες «Future Past» και «Strange Land».

Οι δύο νέες μπύρες που έρχονται να προστεθούν στην συλλογή του εμβληματικού heavy metal συγκροτήματος, αποτελούν προϊόν συνεργασίας με την ζυθοποιεία Nomad Brewing Co. Η Future Past αποτελεί μια craft lager με περιεκτικότητα 3,5% αλκοόλ, ενώ η Strange Land είναι μια θολή IPA, με περιεκτικότητα 4,5% ABV.

Τα αποκαλυπτήρια των νέων ετικετών θα πραγματοποιηθούν ως μέρος προωθητικών ενεργειών του συγκροτήματος, στην μπυραρία The Shoe στο Perth της Αυστραλίας, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ενώ θα συνοδεύσουν το βρετανικό συγκρότημα σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας τους στην Ωκεανία, και θα παρευρεθούν στο μπαρ The Lady Daly στην Αδελαϊδα την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στην pub του ξενοδοχείου Young & Jacksons στην Μελβούρνη, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο κατάστημα Bluenose Betty στην περιοχή Brisbane, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, και καταληκτικός σταθμός θα είναι το Σίντνεϊ και συγκεκριμένα η μπυραρία The Locker Room, την Τρίτη 12 και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Όποιος παρευρεθεί στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα έχει επίσης την δυνατότητα να προμηθευτεί από νωρίς το merchandise που επιθυμεί γλιτώνοντας τις ομολογουμένως τεράστιες ουρές που συνήθως συναντώνται στις συναυλίες των βρετανών, και θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με άλλους οπαδούς του συγκροτήματος πριν από τις πολυαναμενόμενες συναυλίες των Iron Maiden στην Αυστραλία, που θα σημάνουν την επιστροφή τους στην χώρα έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία, και την περιοδεία του album, «Book of Souls» το 2016.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Βιωσιμότητα μπύρας θέλει η νέα Γενική Γραμματέας των Ευρωπαίων ζυθοποιών

Με εμπειρία δύο δεκαετιών στην πολιτική και σε διοικητικούς ρόλους, η Julia Leferman ανέλαβε τα καθήκοντα της ως Γενική Γραμματέας του οργανισμού εκπροσώπησης των Eυρωπαίων παραγωγών μπύρας «Ζυθοποιοί της Ευρώπης», υποσχόμενη να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιτύχει την βιωσιμότητα του ζύθου της Ε.Ε., και την προώθηση της ασφαλούς κατανάλωσης.

Η αγάπη για τη Λάρισα έγινε Λόλα

«Το τρίπτυχο που απαιτείται για µια οργανωµένη µικροζυθοποιία είναι πολύ καλός σχεδιασµός, ανάλογη επένδυση και καλή οµάδα. Στη δική µας περίπτωση ο σχεδιασµός του έργου τεχνικά αλλά και η ωρίµανση της ιδέας και του επιχειρηµατικού σχεδίου άρχισε σχεδόν από το 2016» απαντά όταν ερωτάται για τη µυστική συνταγή της επιτυχίας του εγχειρήµατός του ο Γιώργος Πέτρου, συνιδρυτής και διευθύνων σύµβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού.