Νέα αφιλτράριστη μπύρα από την Κερκυραϊκή Ζυθοποιία

Κοινοποίηση:

Η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία ανακοίνωσε την νέα της μπύρα «Corfu Beer Αφιλτράριστη», μιας ετικέτας που, όπως αναφέρει, έρχεται να θυμίσει τα παλιά, όντας «αφιλτράριστη, ζωντανή, αληθινή».

Η «Corfu Beer Αφιλτράριστη» είναι μια μπύρα με πλούσια γεύση από δημητριακά, με έντονα, επιβλητικά αρώματα και γεμάτο σώμα από ευεργετικά φυσικά συστατικά, παρέχοντας στο ποτήρι του καταναλωτή την απόλυτη εμπειρία ενός μικροζυθοποιιού, και την «απόλυτη εμπειρία ζυθοποίισης».

Η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μικροζυθοποιίες των Ελληνικών νησιών, και εκ καταβολής της ίδρυσης της το 2006 από τον Σπύρο Καλούδη και τον γιο του Θανάση,έχει ως στόχο την καινοτομία, πάντα, όμως, με σεβασμό στην παράδοση και τον πολιτισμού της Κέρκυρας, με αποστολή, όπως αναφέρει, να προσδώσει αξία στις μπύρες της και να φέρει την υπερηφάνεια των κατοίκων του όμορφου νησιού του Ιονίου.

Για την παραγωγή των φρέσκων μπυρών του το ζυθοποιείο χρησιμοποιεί κατά 98% Ελληνική βύνη από κριθάρι ή σιτάρι, λυκίσκο, μαγιά και νερό, συστατικά στα οποία οφείλει την χαρακτηριστική γεύση και τα έντονα αρώματα που συνοδεύουν τις ετικέτες τις, και τις έχουν κάνει να ξεχωρίσουν στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Εντυπώσεις από το 4ο Peloponnese Beer Festival (Οnly Craft)

Το Peloponnese Beer Festival στέφτηκε με επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη φορά χαρίζοντας στους επισκέπτες του ένα τριήμερο γλέντι με πολύ μουσική και ακόμη περισσότερη μπύρα. Η συντακτική ομάδα του Beer & Brunch μεταφέρει τις εμπειρίες της.

Με δύο νέες ποικιλίες και ψηφιακή διαχείριση το κριθάρι της Αθηναϊκής

Δύο νέες ποικιλίες βυνοποιήσιμου κριθαριού μαζί με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακής διαχείρισης της συμβολαιακής καλλιέργειας από τους αγρότες, φέρνει σύντομα στην αγορά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Αναβάθμιση μέσω επενδύσεων για την Corfu Beer

Aπό τη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), με επενδυτικό σχέδιο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ  χρηματοδοτήθηκε η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία «Corfu Beer».