Ένας χρόνος λειτουργίας του taproom της νομαδικής ζυθοποιίας Sourmena Brew στην Αργυρούπολη

Κοινοποίηση:

Η νομαδική ζυθοποιία Sourmena Brew γιορτάζει την επέτειο του ενός χρόνου λειτουργίας του bottleshop και του taproom της στην Αργυρούπολη με μια δυναμική εκδήλωση το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Το bottleshop και το taproom της ζυθοποιίας στα νότια προάστια έχουν αποτελέσει δεύτερο «σπίτι» για τον ελληνικό ζύθο, και ειδικά για τις craft μπύρες, αφού κάθε Πέμπτη ο χώρος της Sourmena Brew ανοίγει τις πόρτες του σε μικροζυθοποιίες της εγχώριας σκηνής, δίνοντας έτσι στους λάτρεις της μπύρας την ευκαιρία να γνωρίσουν τους πρωταγωνιστές που κρύβονται πίσω από τις αγαπημένες τους ετικέτες.

Η Sourmena Brew αποτελεί σταθερή παρουσία σε αρκετές από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις γύρω από την μπύρα, και το φετινό καλοκαίρι έδωσε το παρόν στο φεστιβάλ της ζυθοποιίας Alea, «Alea Brewing Craft Beer Festival», στο 7ο  Thessaloniki Beer Festival και στο πιο πρόσφατο Athens Beer Weekend.

Σήμα κατατεθέν της Sourmena Brew αποτελεί η δεύτερη κατά σειρά μπύρα της , «Κυρία Τούλα», μια New England IPA , με αρώματα τροπικών φρούτων, και διάκριτες νότες αχλαδιού και πεπονιού, και περιεκτικότητα 6% ABV.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Η βιομηχανία μπύρας της Γερμανίας αναζητά λύσεις στον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής

Λυκίσκους ανθεκτικούς στην κλιματική αλλαγή εξετάζει η Γερμανία, με την πρώτη δύναμη της παγκόσμιας βιομηχανίας μπύρας να καλλιεργεί πειραματικά νέα φυτά εντός ενός θερμοκηπίου που

Εγκρίθηκε η ανάπλαση των ιστορικών εγκαταστάσεων της πρώην «Ζυθοποιίας ΦΙΞ» στην Θεσσαλονίκη

«Πράσινο φως» για την υλοποίηση της ανάπλασης των εγκαταστάσεων της πρώην «Ζυθοποιίας ΦΙΞ» στη Θεσσαλονίκη, αφού μέσω της έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος (ΦΕΚ Δ’ 805/2024)