Λάμψη «Hollywood» αποκτά η ιστορική μικροζυθοποιία Wrexham Lager με την είσοδο του Ράιαν Ρέινολντς

Κοινοποίηση:

Τρία χρόνια μετά από την από κοινού απόκτηση της ομάδας από τις χαμηλότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου Wrexham AFC έναντι, οι Ryan Reynolds και Rob McElhenney αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου αγορών της ζυθοποιίας Wrexham Lager.

Η μικροζυθοποιία από το Wrexham έχει μακρά ιστορία και έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες κατά την πολυετή διαδρομή της. Ιδρύθηκε το 1882 από τους Γερμανούς μετανάστες Ivan Levinstein και Otto Isle και για μια περίοδο αποτελούσε μέλος του ομίλου Carlsberg. Αργότερα αποκτήθηκε από τον Martin Jones που εργαζόταν στην ζυθοποιία μέχρι και το 1987, όταν και αποχώρησε για να ασχοληθεί με την πολιτική. Το 2000 η εταιρεία έπαψε πλήρως την λειτουργία της, όμως, ο Jones αποφάσισε να της δώσει και πάλι ζωή το 2011, αγοράζοντας την έναντι μόλις 1,20 ευρώ.

Σε δηλώσεις τους στην Associated Press, οι ηθοποιοί του Hollywood, ανέφεραν ότι μέσω της συν-διοίκησης τους στην ομάδα της Wrexham έχουν μάθει πολλά για την σχέση μεταξύ του συλλόγου και της τοπικής κοινότητας της περιοχής και την μεγάλη ανάγκη για μπύρα. Παράλληλα, τόνισαν ότι η Wrexham Lager έχει μια συνταγή 140 ετών και σημαντική ιστορία, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την «συγγραφή» του επόμενου κεφαλαίου της. Παρότι είναι γνωστό ότι οι δύο ηθοποιοί απέκτησαν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν είναι ακόμα γνωστές.

Την ανακοίνωση της απόκτησης της Wrexham Lager γνωστοποίησαν οι ηθοποιοί μέσω ενός βίντεο στο Youtube, όπου δεν μιλούν, αλλά επικοινωνούν τηλεγραφικά, αστειευόμενοι για την τεχνολογία της εποχής όπου ιδρύθηκε η ζυθοποιία.

Πληροφορίες από Drinks Business

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Η αγάπη για τη Λάρισα έγινε Λόλα

«Το τρίπτυχο που απαιτείται για µια οργανωµένη µικροζυθοποιία είναι πολύ καλός σχεδιασµός, ανάλογη επένδυση και καλή οµάδα. Στη δική µας περίπτωση ο σχεδιασµός του έργου τεχνικά αλλά και η ωρίµανση της ιδέας και του επιχειρηµατικού σχεδίου άρχισε σχεδόν από το 2016» απαντά όταν ερωτάται για τη µυστική συνταγή της επιτυχίας του εγχειρήµατός του ο Γιώργος Πέτρου, συνιδρυτής και διευθύνων σύµβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού.

Αναβάθμιση μέσω επενδύσεων για την Corfu Beer

Aπό τη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), με επενδυτικό σχέδιο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ  χρηματοδοτήθηκε η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία «Corfu Beer».