Η Corona Cero κατοχυρώνει εισάγει όρο για ξεκούραση στα συμβόλαια χορηγούμενων αθλητών της

Κοινοποίηση:

Η σημαντικότερη από άποψη αξίας επωνυμία μπύρας στον κόσμο, Corona, εισάγει έναν στα συμβόλαια της με αθλητές που έχουν ως  χορηγό την μη αλκοολούχα ετικέτα Corona Cero, έναν όρο που θα τους επιτρέπει να ξεκουραστούν και να περάσουν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια τους.

Το «Relaxation Clause» όπως αποκαλείται ο νέος όρος  ξεκούρασης που κατοχυρώνει η Corona Cero στα συμβόλαια των αθλητών της έχει ως στόχο να «ενθαρρύνει τους ανθρώπους να απολαύσουν τις στιγμές και να συνδεθούν με την φύση» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η νέα πρωτοβουλία της Corona Cero έρχεται λίγο καιρό μετά από την ανάδειξη της ως πρώτη χορηγό μπύρας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, και ήδη αποτελεί μέρος όλων των συμφωνιών της με αθλητές, όπως ο Βραζιλιάνος σέρφερ Gabriel Medina, που συμμετείχε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και με τους ολυμπιονίκες Evie Richards, Tatiana Weston Webb, Marco Grimalt, Mariana Pajon και Tatjana Smith.

Με την εισαγωγή του νέου όρου στα συμβόλαια των αθλητών, η διάρκεια τους αναμένεται να επεκταθεί κατά τουλάχιστον μια εβδομάδα, ώστε να εμπεριέχεται επαρκής χρόνος για ξεκούραση. Στην σημασία της εν λόγω κίνησης στάθηκε με τις δηλώσεις του ο Medina αναφέροντας πως για έναν αθλητή είναι κομβικό να ακούει το σώμα του και να αντιλαμβάνεται πότε πρέπει να ξεκουράζεται.

Η αντιπρόεδρος της Corona Global, Clarissa Pantoja, τόνισε ότι η Corona πιστεύει στην σημασία της ξεκούρασης και της ισορροπίας και για αυτό με την είσοδο του νέου όρου ξεκούρασης μένει πιστή στην μακρά ιστορία της, όπου παροτρύνει τους ανθρώπους να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την φύση, προσφέροντας στους αθλητές  περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Η Corona Cero αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες μη αλκοολούχες ετικέτες παγκοσμίως και διατίθεται σε 40 αγορές, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, και αποτελεί μια εκ των σημαντικότερων εταιρειών που συμμετέχουν στην προσπάθεια προώθησης της μετριοπαθούς κατανάλωσης αλκοόλ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Διατηρεί τα «σκήπτρα» ως πολυτιμότερη επωνυμία μπύρας η Corona Extra

Η Corona Extra διατηρεί τα σκήπτρα της ως πολυτιμότερη επωνυμία μπύρας και το 2025 σύμφωνα με έρευνα της κορυφαίας συμβουλευτικής εταιρείας Brand Finance. Όπως και πέρυσι την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Heineken και Budweiser. Κατά την Brand Finance η αθροιστική αξία επωνυμίας των 50 πολυτιμότερων παραγωγών μπύρας το 2025 ανέρχεται σε 101,6 δισ. ευρώ.

Μείωση εκπομπών άνθρακα 19% την τελευταία 6ετία πέτυχε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Πιστή στον Εταιρικό της Σκοπό να «Ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», η Ολυμπιακή Ζυθοποιία δημοσιεύει την Ετήσια Έκθεση Βιωσιμότητας για το 2024, αναδεικνύοντας την πρόοδό και τα αποτελέσματά της στους τρεις πυλώνες ESG: Περιβάλλον, Κοινωνία και Εταιρική Διακυβέρνηση. Σε μία χρονιά αυξημένων προκλήσεων για τον κλάδο, ο απολογισμός επιβεβαιώνει τη διαχρονικά επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και αναδεικνύει τη δέσμευσή της να λειτουργεί με υπευθυνότητα, συνέπεια και μακροπρόθεσμη προοπτική, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Πήραν «φωτιά» τα καζάνια στο νέο ζυθοποιείο της μυτιληνιάς μικροζυθοποιίας Sigri Brewery

Τη νέα της weiss ετικέτα Witty λάνσαρε η μικροζυθοποιία Λέσβου, Sigri Brewery. H ολοκαίνουργια ετικέτα παράγεται και συσκευάζεται εξ ολοκλήρου στο νεοσύστατο ζυθοποιείο της Sigri στη Μυτιλήνη και αποτελεί ωδή στη γεωλογική και παλαιοντολογική ιστορία της Δυτικής Λέσβου. Στην έμπνευση της ετικέτας συνέβαλε και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Προτεινόμενα

Στην πρώτη 3άδα των βραβείων καινοτομίας EWWR η Golden Ale της Ζυθοποιίας Αναστασίου

Στην πρώτη τριάδα των ευρωπαϊκών βραβείων για καινοτόμες προσπάθειες μείωσης απορριμμάτων EWWR βρίσκεται η μπύρα «Golden Ale» της Ζυθοποιίας Αναστασίου, η οποία ζυθοποιήθηκε με υπολείμματα ψωμιού της έτερης εταιρείας του Χαλανδρίου Bread BC. Η τελική επιλογή των νικητών θα γίνει στο Leeuwarden  της Ολλανδίας στις 12 Ιουνίου.

Νέους ορίζοντες στις μπύρες Lager ανοίγουν ζύμες από τη Παταγονία

Εδώ και αιώνες, η μπύρα Lager παρασκευάζεται από τα ίδια βασικά συστατικά: βύνη, λυκίσκο και μαγιά. Ορισμένοι επιστήμονες είχαν την περιέργεια αν θα μπορούσαν να τροποποιήσουν ένα από αυτά τα συστατικά για να δημιουργήσουν νέες πρωτότυπες γεύσεις μπύρας.