Σύμβολο ανθεκτικότητας η νέα helles ετικέτα «Κορυφώ» της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας

Κοινοποίηση:

«Σύμβολο ανθεκτικότητας, εξέλιξης και αυθεντικότητας» αποτελεί η νέα lager ετικέτα Κορυφώ της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας.

Πρόκειται για μια Helles με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,1% και αρώματα βύνης, δημητριακών και ψωμιού. Το όνομα «Κορυφώ» αντλεί έμπνευση από τις δίδυμες κορυφές του εμβληματικού φρουρίου της Κέρκυρας, όπου για αιώνες προστάτευε το νησί από κάθε πρόκληση.

Μια ιστορία αντοχής, εξέλιξης και υπερηφάνειας που αποτελεί έμπνευση για την Κερκυραϊκή Ζυθοποιία από την ίδρυση της. Η Κορυφώ είναι κάτι περισσότερο από μια μπύρα. Είναι σύμβολο ανθεκτικότητας, εξέλιξης, αυθεντικότητας. Κάθε φιάλη Κορυφώ, είναι μια αφήγηση που περιμένει να ζωντανέψει. Είναι ένα αφιέρωμα στις γεύσεις, στις μνήμες και στις στιγμές που μας κάνουν μοναδικούς. Αυτές που πραγματικά έχουν σημασία.

Στη σχετική ανακοίνωση για το λανσάρισμα της νέας ετικέτας η Corfu τονίζει ότι η «Κορυφώ» είναι μια μπύρα «αφιερωμένη σε όλους εκείνους που μας δίνουν την έμπνευση να δημιουργούμε και τις ιστορίες τους» με κάθε φιάλη να αποτελεί μια αφήγηση που περιμένει να ζωντανέψει. Τέλος, στην ανακοίνωση της η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία προσκαλεί τους καταναλωτές να μοιραστούν τη δική τους ιστορίας, αφού «Κάθε ξεχωριστή ιστορία αξίζει να ειπωθεί… Γιατί κάθε ξεχωριστή ιστορία αξίζει μια Κορυφώ».

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Mega ηλιοθερμικό σύστημα από την ELPEDISON για χάρη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Η ΕLPEDISON, στο πλαίσιο παροχής ενεργειακών υπηρεσιών σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες, υπέγραψε 15ετή συμφωνία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, για την κατασκευή και λειτουργία ηλιοθερμικού συστήματος παραγωγής ατμού, ονομαστικής ισχύος 5,75 MWth, που θα συνοδεύεται από σύστημα αποθήκευσης ατμού 15,5 MWhth. Το εν λόγω σύστημα έχει στόχο να καλύψει το 25% της συνολικής θερμικής ενέργειας που απαιτείται για την παραγωγή ατμού, στη βιομηχανική εγκατάσταση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Πάτρα, όπου η ELPEDISON έχει ήδη κατασκευάσει Φωτοβολταϊκό σύστημα 1 MWp. 

Προτεινόμενα

Ελληνικό χρώμα στα βραβεία World Beer Awards 2024

Τριπλή διάκριση στον διεθνή διαγωνισμό World Beer Awards, πέτυχε η Ελλάδα, με το ζυθοποιείο Ammousa από την Πάτρα να αποσπά το ασημένιο βραβείο για την ετικέτα της AMMOUSA English IPA & ginger, και την κορυφαία παραγωγό της Τήνου, ΝΗΣΟΣ, να κερδίζει χρυσή διάκριση για την ετικέτα «7 Μποφόρ» και ασημένια για την «Αποκάλυψη»

Βιωσιμότητα μπύρας θέλει η νέα Γενική Γραμματέας των Ευρωπαίων ζυθοποιών

Με εμπειρία δύο δεκαετιών στην πολιτική και σε διοικητικούς ρόλους, η Julia Leferman ανέλαβε τα καθήκοντα της ως Γενική Γραμματέας του οργανισμού εκπροσώπησης των Eυρωπαίων παραγωγών μπύρας «Ζυθοποιοί της Ευρώπης», υποσχόμενη να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιτύχει την βιωσιμότητα του ζύθου της Ε.Ε., και την προώθηση της ασφαλούς κατανάλωσης.