Σύμβολο ανθεκτικότητας η νέα helles ετικέτα «Κορυφώ» της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας

Κοινοποίηση:

«Σύμβολο ανθεκτικότητας, εξέλιξης και αυθεντικότητας» αποτελεί η νέα lager ετικέτα Κορυφώ της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας.

Πρόκειται για μια Helles με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,1% και αρώματα βύνης, δημητριακών και ψωμιού. Το όνομα «Κορυφώ» αντλεί έμπνευση από τις δίδυμες κορυφές του εμβληματικού φρουρίου της Κέρκυρας, όπου για αιώνες προστάτευε το νησί από κάθε πρόκληση.

Μια ιστορία αντοχής, εξέλιξης και υπερηφάνειας που αποτελεί έμπνευση για την Κερκυραϊκή Ζυθοποιία από την ίδρυση της. Η Κορυφώ είναι κάτι περισσότερο από μια μπύρα. Είναι σύμβολο ανθεκτικότητας, εξέλιξης, αυθεντικότητας. Κάθε φιάλη Κορυφώ, είναι μια αφήγηση που περιμένει να ζωντανέψει. Είναι ένα αφιέρωμα στις γεύσεις, στις μνήμες και στις στιγμές που μας κάνουν μοναδικούς. Αυτές που πραγματικά έχουν σημασία.

Στη σχετική ανακοίνωση για το λανσάρισμα της νέας ετικέτας η Corfu τονίζει ότι η «Κορυφώ» είναι μια μπύρα «αφιερωμένη σε όλους εκείνους που μας δίνουν την έμπνευση να δημιουργούμε και τις ιστορίες τους» με κάθε φιάλη να αποτελεί μια αφήγηση που περιμένει να ζωντανέψει. Τέλος, στην ανακοίνωση της η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία προσκαλεί τους καταναλωτές να μοιραστούν τη δική τους ιστορίας, αφού «Κάθε ξεχωριστή ιστορία αξίζει να ειπωθεί… Γιατί κάθε ξεχωριστή ιστορία αξίζει μια Κορυφώ».

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Αύξηση πωλήσεων για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης το 2024

Θετικό ήταν το πρόσημο στο 2024 για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η ελληνική ζυθοποιία πέτυχε μικρή αύξηση ύψους 2,1% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της, τα οποία ανήλθαν σε 31.249.376,57 ευρώ, έναντι 30.609.506,27 ευρώ το 2023.

Επέστρεψε με νέα εμφάνιση η συνεργατική NEIPA «Ωκυρρόη»

Σε νέα συσκευασία επέστρεψε η συνεργατική New England IPA (NEIPA) «Ωκυρρόη» από τις Ζυθοποιιές Αναστασίου και Πηνειού. Πρόκειται για μια φρέσκια μπύρα NEIPA που διακρίνεται από λυκίσκους Motueka, Galaxy και Citra και έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 5,5% ABV. Στη γεύση της διακρίνονται αρώματα ροδάκινου και τροπικών φρούτων ενώ το χρώμα της είναι θολό κίτρινο.

Η Diageo υπερδιπλασιάζει την παραγωγή Guinness για να καλύψει την παγκόσμια ζήτηση

Η Diageo σχεδιάζει μια σημαντική επέκταση του νέου ζυθοποιείου της αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ στο Littleconnell, Co Kildare, ως απάντηση στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τις μπύρες Guinness και Guinness 0.0.

Προτεινόμενα

Η Βεργίνα στηρίζει την αγροτική εκπαίδευση με χορήγηση υποτροφίας στην ΑΓΣ

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε (ΒΕΡΓΙΝΑ) στηρίζει ενεργά για δεκαετίες τώρα την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, που προετοιμάζει τους αποφοίτους για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες.