Μια New Zealand Sour IPA ετικέτα αποτελεί τη νέα συνταγή της μικροζυθοποιίας Paragon

Κοινοποίηση:

Η New Zealand Sour IPA «New Munster» αποτελεί τη νέα συνταγή της μικροζυθοποιίας με έδρα την Ηλιούπολη, Paragon Brewery.

Πρόκειται για μια ετικέτα με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,3% και πικράδα 50 ΙΒU, που ζυμώνεται με υβριδική μαγιά Philly sour από την Lallemand Brewing και λυκίσκους Nelson Sauvin και Nectaron από την NZ Hops LTD, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα φρουτώδη με ισορροπημένη πικράδα και ξινάδα.

Το όνομα της οφείλεται στην αρχαία ευρωπαϊκή ονομασία του Νοτίου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας, New Munster. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ονομασία αυτή δόθηκε από τον κυβερνήτη της Νέας Ζηλανδίας, Λοχαγό Γούιλιαμ Χόμπσον, ως φόρος τιμής στην ιρλανδική επαρχία Μάνστερ, όπου γεννήθηκε.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν, εμβαθύνει το αποτύπωμα της στον αθλητισμό η AB InBev

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

Ξεχώρισε στα φετινά βραβεία NFL Best Restaurant Awards η premium μπίρα NOAM

Η premium μπίρα NOAM ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν για την αισθητική και την αυθεντικότητα τους στα 8α κορυφαία βραβεία για την ελληνική γαστρονομία FNL Best Restaurant Awards 2025. Τα βραβεία έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, με 263 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα να τιμώνται για τη συμβολή τους στην σύγχρονη γαστρονομία της χώρας μας.

Επιστροφή στην κερδοφορία το 2026 ακολουθώντας το δρόμο της μικροζυθοποιίας προσδοκά η ΕΖΑ

Την επιστροφή της σε δρόμους κερδοφορίας έπειτα από αρκετά χρόνια προσδοκά η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η οποία έχει αποφασίσει να πορευτεί ως μικροζυθοποιία περιορίζοντας την