Μια νέα εκδοχή της πειραματικής και περιορισμένης παραγωγής «Κάψα» λανσάρει η Ζυθοποιία Αναστασίου. Η «Κάψα» είναι μια πικρή και ταυτόχρονα καυτερή West Coast I.P.A. με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,3%. Δημιουργείται με συνδυασμό φρέσκων αμερικάνικων λυκίσκων cascade, citra, Simcoe και ένα μείγμα καυτερών πιπεριών.
Αυτό που την καθιστά ιδιαίτερη είναι η ουσία καψαϊκίνη, ένα δραστικό συστατικό των πιπεριών τσίλι, η οποία είναι χημικό ερεθιστικό και παράγει αίσθηση καψίματος σε οποιονδήποτε ιστό με τον οποίο έρχεται σε επαφή.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
H νέα εκδοχή της πειραματικής και περιορισμένης παραγωγής συνταγής μας «Κάψα» είναι γεγονός και…καίει!!!
Συνδυάσαμε φρέσκους αμερικάνικους λυκίσκους (Cascade, Citra, Simcοe) με ένα μοναδικό μείγμα καυτερών πιπεριών και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα μοναδικό.
Η αιτία βρίσκεται στην ουσία καψαϊκίνη που είναι δραστικό συστατικό των πιπεριών τσίλι, τα οποία είναι φυτά και ανήκουν στο γένος “Καψικόν”. Είναι χημικό ερεθιστικό και παράγει αίσθηση καψίματος σε οποιονδήποτε ιστό με τον οποίο έρχεται σε επαφή.
Η “Κάψα” είναι μια απολαυστικά πικρή και ταυτόχρονα καυτερή West Coast I.P.A με 6,3% ABV. και σας περιμένει να την ανακαλύψετε!!