Επικοινωνεί με το κρασί η νέα μπύρα Wild Ale της μικροζυθοποιίας Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Με την 18μηνης ωρίμανσης σε δρύινο βαρέλι Wild Ale, The Last Chapter ολοκληρώνει τη νέα της τριλογία «Forbiden Eden» η μικροζυθοποιία Seven Island.

Η νέα μπύρα που επαναζυμώνεται με σταφύλια Merlot ισορροπεί στη λεπτή γραμμή μεταξύ της «άγριας» ομορφιάς που της παρέχει η μικτή ζύμωση και του εκλεπτυσμένου χαρακτήρα του φυσικού κρασιού.

Το χρώμα της είναι βαθύ ρουμπινί και διακρίνεται από φρουτώδη αρώματα, ενώ στον ουρανίσκο αφήνει μια σύνθετη γεύση στην οποία κυριαρχεί το σταφύλι.  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για μια μπύρα που δε δανείζεται απλά στοιχεία από το κρασί, αλλά επικοινωνεί μαζί του.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η στρατηγική ανάπτυξης της «Βεργίνα» στο επίκεντρο επίσκεψης στο Deere

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης επισκέφθηκε το Deree – The American College of Greece, στο πλαίσιο παρουσίασης της εταιρείας και της επιχειρηματικής της φιλοσοφίας στους φοιτητές του Τμήματος Marketing and Strategy.

Προτεινόμενα

Θύμα κυβερνοεπίθεσης ο ιαπωνικός κολοσσός της μπύρας Asahi Breweries

Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε η Asahi Breweries, με τον ιαπωνικό κολοσσό της μπύρας να αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι δεν διέρρευσαν προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα πελατών, ωστόσο οι παραγγελίες και οι αποστολές στις εταιρείες του ομίλου στην Ιαπωνία αναγκάστηκαν να αναβληθούν.

Η ΕΖΑ ποντάρει στην αύξηση τιμών για να επιστρέψει στην κερδοφορία εντός του 2026

Στα 28,669 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών του ομίλου Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης το 2024, έναντι 31,545 εκατ. ευρώ κατά την προηγούμενη χρήση, με την ΕΖΑ να ποντάρει στην επιστροφή στην κερδοφορία από το 2026 μέσω αύξησης της τιμής των προϊόντων της.

Η στρατηγική ανάπτυξης της «Βεργίνα» στο επίκεντρο επίσκεψης στο Deere

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης επισκέφθηκε το Deree – The American College of Greece, στο πλαίσιο παρουσίασης της εταιρείας και της επιχειρηματικής της φιλοσοφίας στους φοιτητές του Τμήματος Marketing and Strategy.