Από ιδέα σε premium craft επωνυμία εξελίχθηκε η Πατρινή Ammousa

Κοινοποίηση:

Η Πατρινή επωνυμία μπύρας Ammousa ξεκίνησε το ταξίδι της στην ελληνική craft σκηνή το 2016 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο της μπύρας της χώρας μας. Παρακάτω ακολουθούν λίγα λόγια για την επωνυμία μπύρας του Γιώργου Ντάνου όπως εμφανίζονται σε πρόσφατο άρθρο που αναρτήθηκε στη σελίδα της.

Η AMMOUSA δεν είναι απλώς μια μπύρα. Είναι μια ιστορία. Μια ιδέα που γεννήθηκε στην Πάτρα και εξελίχθηκε σε premium craft beer brand με αναγνωρισμένη ποιότητα και χαρακτήρα. Από την πολυβραβευμένη IPA μέχρι τη μοναδική ελληνική Tropical Stout, κάθε AMMOUSA είναι αποτέλεσμα μεράκι και καινοτομίας.

Τι κάνει την AMMOUSA ξεχωριστή;

  • Craft παραγωγή: Μικρές παρτίδες, υψηλή ποιότητα, αληθινός χαρακτήρας.
  • Αυθεντικότητα: Δεν αντιγράφει. Δημιουργεί.
  • Πρωτοτυπία: Η πρώτη και μοναδική ελληνική Tropical Stout.
  • Εξαγωγικός προσανατολισμός: Η AMMOUSA ταξιδεύει και στο εξωτερικό.

AMMOUSA IPA

Μια India Pale Ale με τζίντζερ με έντονα αρώματα τροπικών φρούτων και ισορροπημένη πικράδα. Η AMMOUSA IPA είναι ιδανική για όσους αγαπούν τις φρουτώδεις, έντονες γεύσεις με καθαρό τελείωμα.

AMMOUSA Tropical Stout

Η πρώτη Tropical Stout που παράγεται στην Ελλάδα. Συνδυάζει νότες σοκολάτας, καραμέλας και καβουρδισμένου καφέ με εξωτικά φρουτώδη αρώματα. Ένα μπυρο-επιδόρπιο, με ελληνική ψυχή.

Πού θα τη βρείτε;

Η AMMOUSA διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και είναι διαθέσιμη για αγορά online μέσω του επίσημου e-shop.

Η Ιστορία της AMMOUSA

Η AMMOUSA ξεκίνησε το 2016 από μια ιδέα: να δημιουργηθεί στην Ελλάδα μια μπύρα με διεθνή προδιαγραφή και τοπική ταυτότητα. Σήμερα, συνεχίζει να μεγαλώνει, να καινοτομεί και να εξελίσσεται χωρίς να χάνει την αυθεντικότητά της. Η μπύρα AMMOUSA είναι ίσως η πιο πολυβραβευμένη ελληνική μπύρα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες ελληνικές μπύρες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Αυγουστιάτικες Beer Stories που ταιριάζουν γάντι με ήλιο, παρέα και ήρεμη θάλασσα

Ενα ξεχωριστό, καλοκαιρινό αφιέρωμα με τίτλο «Beer Stories» ετοίμασε η ομάδα του Beer & Brunch. Άλλωστε καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει ήλιος, θάλασσα… και φυσικά παγωμένη μπύρα με την ελληνική ζυθοποιία -και την craft σκηνή στην πρώτη γραμμή- να έχει γνωρίσει εντυπωσιακή άνθιση, παρουσιάζοντας νέα αρώματα, ιδιαίτερα στυλ και τολμηρές γευστικές προτάσεις. Την ίδια στιγμή, που οι μεγάλες ελληνικές ζυθοποιίες συνεχίζουν να στηρίζουν διαχρονικές αξίες που αγαπήθηκαν από γενιές.

Γερμανική συνταγή με αέρα Νάξου η gose «Ταλιάνι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου

Ένα παραδοσιακό γερμανικό είδος ζύθου με άρωμα και γεύση Νάξου συνδυάζει η νέα gose ετικέτα «Ταλιάνι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου. Η «Ταλιάνι» παράγεται με 100% γερμανικό καπνιστό σιτάρι, φρέσκο λεμόνι Νάξου και αλάτι απευθείας από τις αλυκές πίσω από την παραλία του Αγίου Προκοπίου στη Νάξο.

Προτεινόμενα

Κεντρίζει το ενδιαφέρον των ζυθοποιών παγκοσμίως ο ιδιαίτερος αμερικανικός λυκίσκος Strata

Ο αμερικανικός λυκίσκος Strata, ο οποίος δημιουργήθηκε το 2018 από την Indie Hops σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των παραγωγών μπύρας λόγω των ασυνήθιστων αρωμάτων και γεύσεων του, και ειδικά των απαλών αρωμάτων εσπεριδοειδών από τη ζώνη του Ειρηνικού. Από την Παρασκευή 23 Μαΐου και για δύο εβδομάδες έχει την τιμητική του μέσω μιας συνεργασίας παραγωγών στο Oregon, υπό το όνομα Oregon Homegrown.

Επενδύει στις ανακυκλώσιμες συσκευασίες η Heineken, εντάσσεται στο δίκτυο του ιδρύματος Ellen MacArthur

Η Heineken εντάχθηκε στο δίκτυο του ιδρύματος Ellen MacArthur σε μια προσπάθεια να προωθήσει τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών. Στα πλαίσια της συνεργασίας τους οι δύο πλευρές θα μοιραστούν την εμπειρία τους και θα δημιουργήσουν οδηγίες που θα επιτρέψουν στη βιομηχανία του ζύθου την ευρύτερη υιοθεσία ανακυκλώσιμων μοντέλων συσκευασίας.