Επίσημη διεθνής πιστοποίηση vegan για την μπύρα από την Τήνο ΝΗΣΟΣ All Day Organic

Κοινοποίηση:

Επίσημα vegan μπορεί να θεωρείται η μπύρα ΝΗΣΟΣ All Day Organic που παράγεται στην Τήνο και πλέον φέρει την διεθνώς αναγνωρισμένη και κατοχυρωμένη πιστοποίηση «V-Label» που χρησιμοποιείται για την επισήμανση προϊόντων vegan και vegetarian

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία επιβεβαιώνει τον προσανατολισμό της ΝΗΣΟΣ στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ζύθων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και προτιμώνται από τους απαιτητικούς καταναλωτές ζύθου στην Ελλάδα και Διεθνώς .

Ας θυμηθούμε όμως, μερικούς ακόμη λόγους, που κάνουν την μπύρα ΝΗΣΟΣ All Day Organic πραγματικά  μοναδική:

  • Διεθνώς βραβευμένη Craft Lager: Χρυσαφένια, διαυγής, φωτεινή, με αρώματα λουλουδιών και φρούτων, γλυκύτητα δημητριακών, μεταδίδει μια αίσθηση αέναης κίνησης, φυσικής φρεσκάδας και ευφορίας. Η ψυχρή ζύμωση δημιουργεί μια καθαρή βάση που επιτρέπει στα ελαφρά αρώματα των τριών αρωματικών λυκίσκων να αναδειχθούν χωρίς πικράδα .
  • Πιστοποιημένη Βιολογική: Από την BIO HELLAS, ζυθοποιείται με πιστοποιημένες βιολογικές βύνες κριθαριού με αργή, παραδοσιακή, απόλυτα φυσική διαδικασία.
  • Πιστοποιημένη Χωρίς Γλουτένη: Από την Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης, περιέχει επτά φορές λιγότερη γλουτένη από το επιτρεπόμενο όριο.
Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Alea Brewing παντρεύει μπύρα και επιστήμη

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση που συνδυάζει μπύρα και επιστήμη ετοιμάζει η Alea Brewing Co. την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αστροφυσικής του ΕΚΠΑ.

Νέα Blonde Ale μπύρα από την μικροζυθοποιία Samos Beer

Μια νέα Belgian Blonde Ale συνταγή με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,5% παρουσιάζει η μικροζυθοποιία Samos Beer. Ο λόγος για την «Καρβούνης» που οφείλει το όνομα της στο ομώνυμο βουνό της Σάμου και διακρίνεται από αρώματα πιπεριού, λουλουδιών και ώριμου αχλαδιού∙ ελαφριά γεύση αλλά γεμάτη χαρακτήρα, ξηρή, με καθαρή, τραγανή επίγευση.

Προτεινόμενα

Η άνθιση των μη αλκοολούχων μπυρών κατακτά τη Γερμανία και το Oktoberfest

Η Γερμανία είναι μια χώρα άρρηκτα συνδεδεμένη με την παράδοση στην μπύρα, όμως ακόμα και η «Μέκκα» του αγαπημένου ποτού σιγά σιγά στρέφεται στις μη αλκοολούχες επιλογές. Η τάση αυτή είναι ιδιαίτερα έκδηλη ανάμεσα στους νεαρούς Γερμανούς, και φέτος ήταν ιδιαίτερα αισθητή και στο Oktoberfest.