Επίσημη διεθνής πιστοποίηση vegan για την μπύρα από την Τήνο ΝΗΣΟΣ All Day Organic

Κοινοποίηση:

Επίσημα vegan μπορεί να θεωρείται η μπύρα ΝΗΣΟΣ All Day Organic που παράγεται στην Τήνο και πλέον φέρει την διεθνώς αναγνωρισμένη και κατοχυρωμένη πιστοποίηση «V-Label» που χρησιμοποιείται για την επισήμανση προϊόντων vegan και vegetarian

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία επιβεβαιώνει τον προσανατολισμό της ΝΗΣΟΣ στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ζύθων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και προτιμώνται από τους απαιτητικούς καταναλωτές ζύθου στην Ελλάδα και Διεθνώς .

Ας θυμηθούμε όμως, μερικούς ακόμη λόγους, που κάνουν την μπύρα ΝΗΣΟΣ All Day Organic πραγματικά  μοναδική:

  • Διεθνώς βραβευμένη Craft Lager: Χρυσαφένια, διαυγής, φωτεινή, με αρώματα λουλουδιών και φρούτων, γλυκύτητα δημητριακών, μεταδίδει μια αίσθηση αέναης κίνησης, φυσικής φρεσκάδας και ευφορίας. Η ψυχρή ζύμωση δημιουργεί μια καθαρή βάση που επιτρέπει στα ελαφρά αρώματα των τριών αρωματικών λυκίσκων να αναδειχθούν χωρίς πικράδα .
  • Πιστοποιημένη Βιολογική: Από την BIO HELLAS, ζυθοποιείται με πιστοποιημένες βιολογικές βύνες κριθαριού με αργή, παραδοσιακή, απόλυτα φυσική διαδικασία.
  • Πιστοποιημένη Χωρίς Γλουτένη: Από την Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης, περιέχει επτά φορές λιγότερη γλουτένη από το επιτρεπόμενο όριο.
Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Το πρώτο Alea Craft Beer Festival ζυμώνει συνεργασίες και καινοτομίες

Στη Μεταμόρφωση, στον προαύλιο χώρο του ζυθοποιείου της Alea Brewing Co. την περασμένη Κυριακή 30 Ιουνίου, πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο πρώτο Alea Craft Beer Festival δοκιμάζοντας μπύρες από τα 12 προσκεκλημένα labels, και γνωρίζοντας τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτά, συνοδεία φρεσκοψημένης πίτσας της Puff Daddy Pizzeria, που σερβίρονταν κατευθείαν από τον φούρνο αλλά και των μοναδικών burger προβατίνας και χουνκιάρ της Street Habit.

Με το βλέµµα στη δεύτερη άνοιξη της µπύρας

Η πρόοδος που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ο κλάδος της µικροζυθοποιίας στην Ελλάδα είναι αδιαµφισβήτητη. Ωστόσο, οι αντιξοότητες µε τις οποίες βρίσκονται αντιµέτωποι οι πρωταγωνιστές του κλάδου, ειδικά από τον Μάρτιο του 2020, είναι πρωτοφανείς.