Η Corona Cero φέρνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες… στο Λαγονήσι

Κοινοποίηση:

του Ηλία Ανδρεάκη

Η Corona Cero, η πρώτη παγκόσμια χορηγός μπύρας στην ιστορία των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων, φέρνει τα καθίσματα των Ολυμπιακών σε 9 χώρες και 11 ειδυλλιακές τοποθεσίες, μεταξύ αυτών και στην Μεγάλη Πενίνσουλα στο Λαγονήσι.

Η επιλογή των τοποθεσιών έγινε με κριτήριο <<το ειδυλλιακό τους ηλιοβασίλεμα, την ομορφιά του τοπίου και την πολιτιστική τους κληρονομιά>> και αποτελούν μέρος της δράσης Golden Venues της εταιρείας σε συνεργασία με το διαφημιστικό πρακτορείο Grey. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να φέρει τους φίλους των αγώνων σε επαφή με την φύση και να τους επιτρέψει να γιορτάσουν τις χαρές της ζωής.

Τα καθίσματα που θα ταξιδέψουν ανά τον κόσμο προέρχονται από διάφορα στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπως το Champ de Mars, το Grand Palais και το Le Concorde. Σε κάποιες από τις τοποθεσίες οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν συναυλίες,από εγχώρια συγκροτήματα.

Η Corona συχνά προωθεί εξωτερικές δραστηριότητες και την επαφή με το περιβάλλον και ως η πρώτη χορηγός μπύρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η παραγωγός μη αλκοολούχων μπυρών, προσφέρει στους οπαδούς χώρους για να να πανηγυρίσουν και να γιορτάσουν την ιστορική διοργάνωση.

Η αντιπρόεδρος της Corona Global, Clarissa Pantoja, τόνισε πως μεταφέροντας τα καθίσματα από τα γήπεδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού στην Ελλάδα, την Βραζιλία, την Ιαπωνία και σε πλήθος χωρών ανά τον κόσμο μέσω της δράσης Golden Venues, η εταιρεία θέλει να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι οι ένδοξες στιγμές δεν γράφονται μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στην ομορφιά της φύσης γύρω μας. Με τις δηλώσεις αυτές συμφώνησε και ο παγκόσμιος επικεφαλής του δημιουργικού τμήματους της Grey, Gabriel Schmitt, που υπογράμμισε ότι το Ολυμπιακό αίσθημα δεν περιορίζεται μόνο στους αγώνες και αυτό θέλουν να περάσουν στον κόσμο.

Τα Goden Venues έχουν ήδη ανοίξει τις πύλες τους στο κοινό από τις 23 Ιουλίου και αναμένεται να παραμείνουν εκεί και μετά τους αγώνες. Αναλυτικά οι 11 τοποθεσίες είναι οι εξής:

  • Η Μεγάλη Πενίνσουλα στο Λαγονήσι
  • Η περιοχή Battersea στις όχθες του Τάμεση στο Λονδίνο
  • Η παραλία Arpoador στο Ρίο ντε Τζανέιρο
  • Το Cafe del Mar στην Cartagena της Κολομβίας
  • Το ηφαίστειο Coatepeque στο Ελ Σαλβαδόρ
  • Το San Carlos de Bariloche στην Αργεντινή
  • Το Pichilemu στην Punta de Lobos της        Χιλής
  • Η παραλία Morito στην Kanagawa           της Ιαπωνίας
  • Τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στην Cape Town της Νοτίου Αφρικής

Πηγές: Drinks intel, Markettech APAC

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Ντεμπούτο στο ποδόσφαιρο η Guinness, 4ετης συνεργασία με Premier League

Η Guinness αποτελεί την επίσημη μπύρα της Premier League για την επόμενη τετραετία, με την συνεργασία να έχει ξεκινήσει ήδη στα γήπεδα του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ η Guinness 0.0 είναι η επίσημη μη αλκοολούχα επιλογή των οπαδών που θα παρευρεθούν στους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Νέα αξία η επάρκεια εγχώριας βύνης

Αδιαπραγµάτευτη η ποιότητα» ξεκαθαρίζουν επαγγελµατίες του κλάδου της µικροζυθοποιίας στην Ελλάδα, οι οποίοι καλούνται να χαλιναγωγήσουν ένα εκρηκτικό µείγµα στις αγορές από τις οποίες έρχονται πρώτες ύλες για την παραγωγή craft µπύρας.

Μεγάλο γεγονός για τον κλάδο το World of Beer Festival, δεν έλειψαν όμως και τα παράπονα από μικροζυθοποιούς

Γεγονός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο της μπύρας στην Ελλάδα, αποτέλεσε το World of Beer Festival, που έλαβε χώρα στο γκάζι το τελευταίο τριήμερο (10-12 Μαίου) με ευρεία συμμετοχή από πλευράς παραγωγών και αξιοσημείωτη ανταπόκριση από τους Αθηναίους φίλους της μπύρας.