Δύο νέες ετικέτες της μπύρας Trooper ανακοίνωσαν οι Iron Maiden

Κοινοποίηση:

Δύο νέες ετικέτες της μπύρας Trooper ανακοίνωσαν οι Iron Maiden, στα πλαίσια της περιοδείας τους The Future Past Tour, με τους Αυστραλούς φαν του συγκροτήματος να είναι οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ολοκαίνουργιες «Future Past» και «Strange Land».

Οι δύο νέες μπύρες που έρχονται να προστεθούν στην συλλογή του εμβληματικού heavy metal συγκροτήματος, αποτελούν προϊόν συνεργασίας με την ζυθοποιεία Nomad Brewing Co. Η Future Past αποτελεί μια craft lager με περιεκτικότητα 3,5% αλκοόλ, ενώ η Strange Land είναι μια θολή IPA, με περιεκτικότητα 4,5% ABV.

Τα αποκαλυπτήρια των νέων ετικετών θα πραγματοποιηθούν ως μέρος προωθητικών ενεργειών του συγκροτήματος, στην μπυραρία The Shoe στο Perth της Αυστραλίας, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ενώ θα συνοδεύσουν το βρετανικό συγκρότημα σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας τους στην Ωκεανία, και θα παρευρεθούν στο μπαρ The Lady Daly στην Αδελαϊδα την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στην pub του ξενοδοχείου Young & Jacksons στην Μελβούρνη, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο κατάστημα Bluenose Betty στην περιοχή Brisbane, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, και καταληκτικός σταθμός θα είναι το Σίντνεϊ και συγκεκριμένα η μπυραρία The Locker Room, την Τρίτη 12 και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Όποιος παρευρεθεί στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα έχει επίσης την δυνατότητα να προμηθευτεί από νωρίς το merchandise που επιθυμεί γλιτώνοντας τις ομολογουμένως τεράστιες ουρές που συνήθως συναντώνται στις συναυλίες των βρετανών, και θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με άλλους οπαδούς του συγκροτήματος πριν από τις πολυαναμενόμενες συναυλίες των Iron Maiden στην Αυστραλία, που θα σημάνουν την επιστροφή τους στην χώρα έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία, και την περιοδεία του album, «Book of Souls» το 2016.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Νηφάλιοι γίναµε… Sknipa

«Η µικροζυθοποίηση είναι ένα µαγείρεµα, που αποτυπώνει το µεράκι και τη δουλειά του µικροζυθοποιού. Είναι η συνταγή. Τα υλικά που θα χρησιµοποιήσεις, ο τρόπος που θα τα µαγειρέψεις και πώς θα αφήσεις τη µπύρα να ωριµάσει µέχρι να φτάσει στο µπουκάλι ή στο βαρελάκι».

Το βράσιµο δεν σταµατά στο Χαλάνδρι με τις κατάλληλες συνταγές ανά εποχή

Περήφανος που συµµετείχε στην «επανάσταση της µπύρας» στην Ελλάδα, όπως παρουσιάστηκε την πενταετία 2010-2015, ανοίγοντας το πρώτο µαγαζί µε πώληση µπύρας craft, δηλώνει ο Φώτης Αναστασίου, ιδιοκτήτης της Ζυθοποιίας Αναστασίου και εκ των ιδρυτών της δηµοφιλούς Local Pub των βορείων προαστείων της Αθήνας.