Μπύρα με αέρα Oktoberfest από την μικροζυθοποιία της Ηλιούπολης Paragon Brewery

Κοινοποίηση:

Την νέα της Festbier με περιεκτικότητα 6,2% ABV ανακοίνωσε η μικροζυθοποιία Paragon Brewery, με το λανσάρισμα της νέας ετικέτας να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Oktoberfest party που θα διοργανώσει στο Taproom της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την Tarantino Burger Athens, η οποία θα επιμεληθεί το ειδικά διαμορφωμένο Βαυαρικό μενού της εκδήλωσης.

H μικροζυθοποιία με έδρα την Ηλιούπολη δεν επαναπαύεται μετά από ένα δυναμικό καλοκαίρι που την είδε να συμμετέχει σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μπύρας της χώρας με αποκορύφωμα την παρουσία της στο 4ο Peloponnese Beer Festival και στο 7ο Thessaloniki Beer Festival.

Τον Ιούλιο η Paragon είχε δοκιμάσει και το πειραματικό εκχύλισμα λυκίσκου YCH 702 Citra για την δημιουργία της μπύρας Citra Dynaboost Kveik New England IPA με περιεκτικότητα 7,5%, μιας μπύρας με αρώματα τροπικών φρούτων, ανανά και κίτρου, γεμάτο σώμα και ελαφρά πικράδα.

Η Paragon είναι το δημιούργημα του Γιάννη Ψιμούλη, του Αναστάσιου Παπαδάκη και της Ελευθερίας Παπαδάκη, οι οποίο μετέτρεψαν ένα πρώην σιδεράδικο, σε μια ενδιαφέρουσα μικροζυθοποιία και tap room, όπου ρέει άφθονη η craft μπύρα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης στις εγκαταστάσεις της «Βεργίνα»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Ζυθοποίησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου 2025 στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Σωματείου Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΜΑΖΕ).

Προτεινόμενα

Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης στις εγκαταστάσεις της «Βεργίνα»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Ζυθοποίησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου 2025 στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Σωματείου Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΜΑΖΕ).

Στα 31,2 δισ. ευρώ εκτιμάται η αξία της παγκόσμιας αγοράς Craft μπύρας ως το 2035

Στα 31,196 δισ. ευρώ αναμένεται να φτάσει η αξία της παγκόσμιας αγοράς craft μπύρας μέχρι και το 2035 σύμφωνα με νέα μελέτη της ερευνητικής εταιρείας Market Research Future. Στη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας, η εν λόγω βιομηχανία αναμένεται να τρέξει με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξεως του 2,85%.