Ο ελληνικός ζύθος δίνει ραντεβού στο παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στα τέλη Οκτωβρίου

Κοινοποίηση:

Επί τέσσερις ημέρες ο ελληνικός ζύθος από όλη την επικράτεια της χώρας μας δίνει ραντεβού στο παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζει για την αναβίωση του Beer Factory Festival που επιστρέφει έπειτα από την επιτυχία της περυσινής εκδήλωσης, που συγκέντρωσε συνολικά παραπάνω από 35 χιλιάδες επισκέπτες.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο χώρος του Αμαξοστασίου θα μετατραπεί σε ένα πραγματικό «εργοστάσιο» μπύρας προσφέροντας περισσότερες από 400 διαφορετικές ετικέτες στους καταναλωτές μεταξύ 25 και 28 Οκτωβρίου. Οι επιλογές, φυσικά, θα είναι διαμοιρασμένες με τις ετικέτες των κορυφαίων ελληνικών και ξένων ζυθοποιείων να περιλαμβάνουν lager, ale, Weiss, Pils, Pale Ale, Draught και πολλών ακόμα κατηγοριών, που θα συνοδεύονται από street food. Παράλληλα, θα υπάρχει και μουσική για όλα τα γούστα από rock έως και ικαριώτικο γλέντι.

Η τιμή του ημερήσιου εισιτηρίου του φεστιβάλ είναι 7 ευρώ, ενώ το τετραήμερο εισιτήριο κοστίζει 21 ευρώ. Για ΑμεΑ και παιδιά κάτω των πέντε ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Kalamata Lager, μία μπύρα με όνομα-φόρο τιμής στον τόπο παραγωγής και προέλευσής της

Μία χειροποίητη, αφιλτράριστη και µη παστεριωµένη Lager χρυσαφένιου χρώµατος όπου ο βυνώδης χαρακτήρας και τα αρώµατα ψωµιού συνυπάρχουν αρµονικά µε την ήπια πικράδα και τα διακριτικά γήινα αρώµατα λουλουδιών και βοτάνων είναι η Kalamata Lager της Kalamata’s Beer Company.