Γκολφ και μπύρα στη μικροζυθοποιία Ηλιούπολης Paragon Brewery την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Κοινοποίηση:

Το πρώτο τουρνουά μίνι γκολφ σε ζυθοποιία φέρνει η Paragon Brewery με έδρα στην Ηλιούπολη την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, με 9 πίστες στο taproom της εταιρείας και την τελική πίστα στις εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου.

Οι κανόνες του τουρνουά είναι οι εξής:

Οι παίκτες χωρίζονται σε ομάδες 3-5 άτομα ιδανικά. Θα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Κάθε παίκτης θα περάσει και από τις 9 πίστες. Μετράει κάθε ομάδα/ παίκτης τα χτυπήματα που χρειάστηκε για να πετύχει την τρύπα.

Η ομάδα της Paragon θα βρίσκεται στον χώρο και θα επιτηρεί για να εξασφαλίσει την διαύγεια του παιχνιδιού και αν κάποιος πιαστεί να κλέβει θα αποκλείεται όλη η ομάδα αυτόματα.

Το σύνολο των χτυπημάτων της ομάδας θα διαιρείται με το σύνολο των μελών της για να βγαίνει Μ.Ο. Χτυπημάτων.

Οι 2 ομάδες με τον μικρότερο Μ.Ο. θα προχωρούν στον τελικό. Κάθε ομάδα θα διαλέγει έναν παίκτη να παίξει για το έπαθλο. Οι επιλεγμένοι παίκτες θα προχωρούν στο ζυθοποιείο για να αντιμετωπίσουν την τελευταία πίστα. Ο παίκτης με τα λιγότερα χτυπήματα θα κερδίζει την πρώτη θέση κ.ο.κ. Τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων θα μπορούν να παίξουν την τελευταία πίστα για πλάκα.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας πολλών ομάδων πριν τον τελικό, υπάρχει η διαδικασία του ξαφνικού θανάτου/πέναλτι στις πίστες 2 τ.μ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στον τελικό θα επαναλαμβάνουμε την πίστα.

Παίζοντας

Κάθε πίστα πρέπει να ολοκληρωθεί σε μέγιστο 7 χτυπήματα. Αν ολοκληρώσεις το έβδομο χτύπημα χωρίς να πετύχεις την τρύπα τότε προσθέτεις 7 στο σύνολο και προχωράς στην επόμενη πίστα.

Οι πίστες 2 τ.μ. είναι φτιαγμένες για να μπει η μπάλα με τη μία. Μετά από κάθε αποτυχημένο χτύπημα, ο παίκτης επιστρέφει την μπάλα στην αρχική της θέση για να ξαναχτυπήσει.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Βεργίνα συγκέντρωσε τα βλέμματα στο World of Beer Festival

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης με πρωταγωνιστή τη Βεργίνα ήταν μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο World of Beer Festival που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη το τριήμερο 9-11 Μαΐου. Το περίπτερο της εταιρείας μαγνήτισε τα βλέμματα και απέδειξε πως αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους δυνάμεις της εγχώριας βιομηχανίας ζύθου.

Διατηρεί τα σκήπτρα της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Corona

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Corona αναδεικνύεται η πιο πολύτιμη επωνυμία μπύρας παγκοσμίως σύμφωνα με την έκθεση BrandZ Global 2025 της ερευνητικής εταιρείας Kantar. Για το επίτευγμα αυτό σημαντική είναι η συμβολή της μη αλκοολούχας Corona Cero.

Προτεινόμενα