Τζιν πλυμένα σε μπύρα έφερε η συνεργασία της Wrangler με την ζυθοποιία Coors

Κοινοποίηση:

Η γνωστή αμερικανική εταιρεία ρούχων Wrangler ένωσε τις δυνάμεις της με την ζυθοποιία Coors Banquet για την δημιουργία παντελονιών τζιν πλυμένων σε μπύρες της Coors, παρέχοντας μια απαλή άνετη αίσθηση, σε συνδυασμό με ένα vintage look.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Coors, Marcelo Pascoa, εξέφρασε την περηφάνια του για την σημαντική κληρονομιά των δύο εταιρειών της αμερικανικής δύσης  και δήλωσε ότι τα denim προϊόντα που γέννησε η συνεργασία, τα οποία επιτρέπουν στον καταναλωτή να μην φοβάται μην τα λερώσει όταν πίνει τις αγαπημένες του μπύρες, αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο εταιρειών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους, κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς ότι αποτελούν, ίσως, τους δύο σημαντικότερους εκπροσώπους της western κουλτούρας. Από το 1873 η Coors Banquet παράγει τις ετικέτες της στο Golden του Κολοράντο με 100% νερού από το Rocky Mountain, ενώ η Wrangler αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρείες ένδυσης της Αμερικής και αντλεί συχνά έμπνευση από την εποχή των καουμπόηδων της Αμερικής.

Την χαρά του για την νέα συνεργασία εξέφρασε και ο αντιπρόεδρος του τμήματος παγκόσμιου μάρκετινγκ της Wrangler, John Meagher, που δήλωσε πως αμφότερες οι εταιρείες αποτελούν σύμβολα του «πάθους» της Δύσης και χαρακτήρισε την συνεργασία ως ιστορική, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν «παντρέψει» την μπύρα με τα denim παντελόνια.

Με πληροφορίες από Fibre2Fashion

 

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετέχει ενεργά για ακόμα μια χρονιά στα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία»

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών και θα υποδεχτεί επισκέπτες στις εγκαταστάσεις της στη Ριτσώνα Ευβοίας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου.

Προτεινόμενα

Ζυθοποιία Αναστασίου και Samos Beer παρουσιάζουν τη συνεργατική ετικέτα «Θαλλώ»

Η English golden ale «Θαλλώ» είναι το γέννημα της νέας συνεργασίας της Ζυθοποιίας Αναστασίου με την Samos Beer. Πρωταγωνιστής της ετικέτας με περιεκτικότητα αλκοόλ 4,5% είναι η βρετανική ποικιλία λυκίσκου Harlequin.

Τα αρώματα των Κυκλάδων αναδεικνύει η πρώτη Session IPA που κυκλοφόρησε η ΝΗΣΟΣ

Την πρώτη της ανάλαφρη Session IPA, που διακρίνεται από ευχάριστα και αναζωογονητικά αρώματα, αλλά και το χαμηλό επίπεδο αλκοόλ (4,6%), κυκλοφόρησε η ζυθοποιία ΝΗΣΟΣ. Πρόκειται για μια ιδέα που ωρίμαζε επί χρόνια στην πολυβραβευμένη ζυθοποιία της Τήνου και εκφράζει στο έπακρο της αξίες της.

Η επιτυχία των «Ανοιχτών Ζυθοποιείων» αναδεικνύει την αγάπη των καταναλωτών για ελληνική μπύρα

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην 5η εκδήλωση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» δείχνοντας πως το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τον εγχώριο ζύθο είναι πολύ ισχυρό και