Περιορισμένα αποθέματα Guinness στις μπυραρίες ενόψει Χριστουγέννων, λόγω αυξημένης ζήτησης

Κοινοποίηση:

Στην απόφαση να περιορίσει την ποσότητα Guinness που μπορούν να προμηθευτούν οι βρετανικές μπυραρίες τις τελευταίες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα προχώρησε ο όμιλος αλκοολούχων ποτών Diageo, επικαλούμενος <<τρομερή ζήτηση>> για την κορυφαία της ετικέτα.

Η πλέον επιτυχημένη επωνυμία imperial stout παγκοσμίως αυξάνει διαρκώς την δημοφιλία της, και κερδίζει έδαφος μεταξύ των γυναικών, αλλά και των νέων καταναλωτών. Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, αντιπρόσωπος της Diageo ανέφερε ότι τον περασμένο μήνα η ζήτηση για Guinness στην Μεγάλη Βρετανία είναι σημαντική, και για αυτόν τον λόγο η εταιρεία έχει αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την παραγωγή συνεργαζόμενη προληπτικά με τους πελάτες της, ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί την διανομή όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Την αυξημένη ζήτηση για την κορυφαία επωνυμία μπύρας της Diageo επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία από την ερευνητική εταιρεία που ειδικεύεται σε θέματα φαγητών και ποτών. Συγκεκριμένα, παρότι η κατανάλωση μπύρας συνολικά βίωσε μια μικρή πτώση μεταξύ Ιουλίου και Οκτωβρίου, ο όγκος κατανάλωσης βαρελίσιας Guinness ανέβηκε κατά 20%. Βλέποντας την ανοδική τάση των πωλήσεων της Guinness, η Diageo αποφάσισε να επενδύσει περισσότερα χρήματα στην ζυθοποιία της St Jame’s Gate στο Δουβλίνο, αλλά και να χτίσει μια νέα ζυθοποιία στην περιοχή County Kildare.

Με πληροφορίες από BBC

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν, εμβαθύνει το αποτύπωμα της στον αθλητισμό η AB InBev

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

Την ένωση της ιστορίας με το παρόν επιδιώκει η Ημέρα Διατήρησης της Καπνιστής Μπύρας

Την διάσωση της καπνιστής μπύρας επιχειρεί η εταιρεία Schlenkerla, καθιερώνοντας την 23η Ιουλίου, ως Ημέρα Διατήρησης της Καπνιστής Μπύρας. Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία καθώς σηματοδοτεί την ημέρα που κατασκευάστηκε η πρώτη μηχανή ξήρανσης βύνης χωρίς καπνό, η οποία κατέστησε την καπνιστή μπύρα (Rauchbier) είδος προς εξαφάνιση.

Η επωνυμία μπύρας ΜΑΜΟΣ αναδεικνύει την έμπρακτη σύνδεση της με το ελληνικό τραπέζι

Η ΜΑΜΟΣ επιστρέφει με μία καμπάνια εμπνευσμένη από την πιο αυθεντική  ελληνική εμπειρία: ένα τραπέζι γεμάτο λαχταριστά φαγητά, παγωμένη μπύρα, ατέλειωτες κουβέντες και τον Πέτρο Μάμο να εμφανίζεται τη στιγμή που το πάθος ζητά να μοιραστεί.