Μεγάλος χορηγός του Vegan Vibes February Festival η κορυφαία ζυθοποιία ΝΗΣΟΣ

Κοινοποίηση:

Η ΝΗΣΟΣ έδωσε δυναμικό «παρών» ως μεγάλος χορηγός στο Vegan Vibes February Festival, το απόλυτο event για τον vegan τρόπο ζωής, που πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Φεβρουαρίου 2025 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης!

Το φεστιβάλ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, συγκέντρωσε και φέτος, πολλούς επισκέπτες που απόλαυσαν μοναδικά vegan προϊόντα, παρακολούθησαν ομιλίες, συμμετείχαν σε workshops και cooking sessions, ανακαλύπτοντας νέες γεύσεις και μυστικά για έναν εναλλακτικό διατροφικό τρόπο ζωής!

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν με ΝΗΣΟΣ All Day Organic, μια δροσιστική, vegan, βιολογική και χωρίς γλουτένη lager, με ελαφριά πικράδα και αρωματικούς λυκίσκους.

Η ΝΗΣΟΣ All Day Organic, πιστοποιημένη με VLabel, ενσωματώνει την ποιότητα και τη γεύση των Κυκλάδων, προσφέροντας μια αυθεντική πρόταση μπύρας που συμβαδίζει με τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις!

Ταυτόχρονα αποτελεί μια πρόταση που είναι:

  • Διεθνώς βραβευμένη Craft Lager: Χρυσαφένια, διαυγής, φωτεινή, με αρώματα λουλουδιών και φρούτων, γλυκύτητα δημητριακών, μεταδίδει μια αίσθηση αέναης κίνησης, φυσικής φρεσκάδας και ευφορίας. Η ψυχρή ζύμωση δημιουργεί μια καθαρή βάση που επιτρέπει στα ελαφρά αρώματα των τριών αρωματικών λυκίσκων να αναδειχθούν χωρίς πικράδα.
  • Πιστοποιημένη Βιολογική: Από την BIO HELLAS, ζυθοποιείται με πιστοποιημένες βιολογικές βύνες κριθαριού με αργή, παραδοσιακή, απόλυτα φυσική διαδικασία.
  • Πιστοποιημένη Χωρίς Γλουτένη: Από την Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης, περιέχει επτά φορές λιγότερη γλουτένη από το επιτρεπόμενο όριο.
Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Χάνει το «τρένο» των νέων καταναλωτών η craft μπύρα στις ΗΠΑ, αναγκαία η αλλαγή στρατηγικής

Νέα έρευνα της εταιρείας CGA by NIQ δείχνει ότι η craft μπύρα χάνει έδαφος με τους νέους καταναλωτές παρά την απήχηση της στο εμπόριο των ΗΠΑ, και καταδεικνύει την ανάγκη για υιοθεσία νέων στρατηγικών που να ταιριάζουν στις προτιμήσεις της Gen Ζ.

Σε καθοδική τροχιά η παραγωγή μπύρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιστέκεται στην αρνητική τάση η Ελλάδα

Η παραγωγή μπύρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνέχισε να σημειώνει ήπια πτώση το 2024, πέφτοντας από περίπου 367 εκατομμύρια εκατόλιτρα το 2019 σε 345 εκατομμύρια εκατόλιτρα σύμφωνα με την έκθεση «EU Beer Trends 2025» της Ένωσης Ευρωπαίων Ζυθοποιών.

Προτεινόμενα

Παράγεις βύνη όταν όλοι θέλουν µπύρα, στροφή σε συνεργασίες µε µικρές ζυθοποιίες

Όταν οι αδερφοί Matt και Joe Hamill δημιούργησαν τη βυνοποιία Red Shed Malting στην Αλμπέρτα του Δυτικού Καναδά πριν από οκτώ χρόνια έδωσαν λύση στο θέμα της διαδοχής της εκμετάλλευσης που διατηρεί ο πατέρας τους John Hamill, ο οποίος καλλιεργεί κυρίως δημητριακά, ενώ επέκτειναν και την οικονομική δραστηριότητά τους ως αντίβαρο στην ακριβή αγροτική γη.

Στην καρδιά της ιστιοπλοΐας του Αιγαίου για ακόμα μια χρονιά η επωνυμία μπύρας ΝΗΣΟΣ

Η ΝΗΣΟΣ υποστήριξε και φέτος δύο από τις κορυφαίες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις του Αιγαίου: το AEGEAN 600 και το 62ο Ράλλυ Αιγαίου. Με τις βαθιές αιγαιοπελαγίτικες ρίζες της, έγινε για άλλη μια χρονιά αναπόσπαστο μέρος των αγώνων, γιορτάζοντας με τους ιστιοπλόους την προσπάθειά τους να δαμάσουν τον άνεμο και τα κύματα.

Τα αρώματα των Κυκλάδων αναδεικνύει η πρώτη Session IPA που κυκλοφόρησε η ΝΗΣΟΣ

Την πρώτη της ανάλαφρη Session IPA, που διακρίνεται από ευχάριστα και αναζωογονητικά αρώματα, αλλά και το χαμηλό επίπεδο αλκοόλ (4,6%), κυκλοφόρησε η ζυθοποιία ΝΗΣΟΣ. Πρόκειται για μια ιδέα που ωρίμαζε επί χρόνια στην πολυβραβευμένη ζυθοποιία της Τήνου και εκφράζει στο έπακρο της αξίες της.