Η Μαρία Ηλιοπούλου αναλαμβάνει Communications Manager της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας

Κοινοποίηση:

Στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, μέλους του Ομίλου Carlsberg, εντάσσεται η Μαρία Ηλιοπούλου αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Communications Manager.

Έμπειρο στέλεχος με 20ετή προϋπηρεσία στον τομέα της επικοινωνίας, η Μαρία Ηλιοπούλου είναι «παλιά γνώριμη» στον κλάδο της ζυθοποιίας, έχοντας συνεργαστεί με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία από το 2016 έως το 2022, σε θέσεις ευθύνης, με αντικείμενο την εταιρική και εσωτερική επικοινωνία, αλλά και τη βιωσιμότητα. Τελευταία της επαγγελματική συνεργασία ήταν με την Toyota Ελλάς, ενώ από το 2010 μέχρι το 2016 εργαζόταν στην Ogilvy.

Από τη νέα της θέση, η Μαρία Ηλιοπούλου θα είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής επικοινωνίας για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, τόσο για τα εξωτερικά, όσο και για τα εσωτερικά κοινά, με στόχο την ενίσχυση της φήμης της εταιρείας και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η επαγγελματική της κατάρτιση περιλαμβάνει μεταπτυχιακό τίτλο στις Δημόσιες Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Stirling στη Σκοτία, καθώς και BSc in Business Administration από το Deree. Πρόσφατα, επίσης, ολοκλήρωσε εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά, ενώ το 2023 πιστοποιήθηκε ως Sustainability Practitioner από το CSE.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής της με μία πολύ σημαντική εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο τους ζυθοποιείου της, διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου!

Μεγάλο γεγονός για τον κλάδο το World of Beer Festival, δεν έλειψαν όμως και τα παράπονα από μικροζυθοποιούς

Γεγονός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο της μπύρας στην Ελλάδα, αποτέλεσε το World of Beer Festival, που έλαβε χώρα στο γκάζι το τελευταίο τριήμερο (10-12 Μαίου) με ευρεία συμμετοχή από πλευράς παραγωγών και αξιοσημείωτη ανταπόκριση από τους Αθηναίους φίλους της μπύρας.