Σύμβολο ανθεκτικότητας η νέα helles ετικέτα «Κορυφώ» της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας

Κοινοποίηση:

«Σύμβολο ανθεκτικότητας, εξέλιξης και αυθεντικότητας» αποτελεί η νέα lager ετικέτα Κορυφώ της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας.

Πρόκειται για μια Helles με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,1% και αρώματα βύνης, δημητριακών και ψωμιού. Το όνομα «Κορυφώ» αντλεί έμπνευση από τις δίδυμες κορυφές του εμβληματικού φρουρίου της Κέρκυρας, όπου για αιώνες προστάτευε το νησί από κάθε πρόκληση.

Μια ιστορία αντοχής, εξέλιξης και υπερηφάνειας που αποτελεί έμπνευση για την Κερκυραϊκή Ζυθοποιία από την ίδρυση της. Η Κορυφώ είναι κάτι περισσότερο από μια μπύρα. Είναι σύμβολο ανθεκτικότητας, εξέλιξης, αυθεντικότητας. Κάθε φιάλη Κορυφώ, είναι μια αφήγηση που περιμένει να ζωντανέψει. Είναι ένα αφιέρωμα στις γεύσεις, στις μνήμες και στις στιγμές που μας κάνουν μοναδικούς. Αυτές που πραγματικά έχουν σημασία.

Στη σχετική ανακοίνωση για το λανσάρισμα της νέας ετικέτας η Corfu τονίζει ότι η «Κορυφώ» είναι μια μπύρα «αφιερωμένη σε όλους εκείνους που μας δίνουν την έμπνευση να δημιουργούμε και τις ιστορίες τους» με κάθε φιάλη να αποτελεί μια αφήγηση που περιμένει να ζωντανέψει. Τέλος, στην ανακοίνωση της η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία προσκαλεί τους καταναλωτές να μοιραστούν τη δική τους ιστορίας, αφού «Κάθε ξεχωριστή ιστορία αξίζει να ειπωθεί… Γιατί κάθε ξεχωριστή ιστορία αξίζει μια Κορυφώ».

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν, εμβαθύνει το αποτύπωμα της στον αθλητισμό η AB InBev

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

Παράδειγμα καινοτομίας και στήριξης της τοπικής οικονομίας η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (ΖΜΘ) συμμετείχε στο τρίτο East Macedonia and Thrace Forum ως παράδειγμα αυτοδύναμης ελληνικής βιομηχανίας, που επενδύει στην καινοτομία, στηρίζει την τοπική

Η κρίση της βιομηχανίας ζύθου στη Γερμανία οδήγησε σε κλείσιμο την ιστορική Lang-Bräu

Η ιστορική ζυθοποιία Lang-Bräu στη βόρεια Βαυαρία της Γερμανίας κλείνει τις πόρτες της μετά από 172 χρόνια λειτουργίας. Η οικογενειακή ζυθοποιία, που βρίσκεται λιγότερο από μισή ώρα από τα πρώην σύνορα της Ανατολικής Γερμανίας, επέζησε δύο παγκόσμιους πολέμους και την πτώση του Σιδηρού Παραπετάσματος. Τώρα, αντιμετωπίζει το κλείσιμο λόγω των αυξανόμενων οικονομικών πιέσεων και των μεταβαλλόμενων καταναλωτικών συνηθειών των νεότερων γενεών.