Επιστρέφει για 3η χρονιά το «Bazaar in the Yard» της Alea στις 27 Απριλίου

Κοινοποίηση:

Μια μέρα γεμάτη craft δημιουργίες  και μουσική υπόσχεται το τρίτο «Bazaar in the Yard» της μικροζυθοποιίας Alea Brewing Co., στον εξωτερικό χώρο του ζυθοποιείου της στη Μεταμόρφωση την Κυριακή 27 Απριλίου.

Όσοι παρευρεθούν θα έχουν να δοκιμάσουν μερικές από τις signature ετικέτες της Alea, όπως η νέα pilsner «Magoufana», που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Salto Mortale Bar στην Πεύκη, αλλά και την κλασική συνεργατική ετικέτα lager που δημιουργήθηκε από κοινού με την Chloe.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει δυναμικά με την τρίτη διοργάνωση του “Bazaar in the Yard”, την Κυριακή 27 Απριλίου, στον εξωτερικό χώρο του ζυθοποιείου της στη Μεταμόρφωση. Ένα ολοήμερο event αφιερωμένο στη χειροποίητη δημιουργία, την ανεξάρτητη παραγωγή και – φυσικά – τη craft μπύρα!

Στο φετινό bazaar συμμετέχουν 8 μοναδικοί εκθέτες:

– Elli Papadaki

– Πολύ Κουλ

– The Bohemian Athenian

– Aiolos Publications/Εκδόσεις Αίολος

– Natural Soy Candles

– Churapo

– Loop Around

– Kyklo

Η μπύρα ρέει άφθονη με επιλογές από:

+ Alea Brewing Co.

+ 608 Brewing Co.

Το φαγητό αναλαμβάνει το αγαπημένο Street Habit, με street food γεύσεις που ταιριάζουν ιδανικά με τις μπύρες μας.

Τη μουσική επένδυση της ημέρας αναλαμβάνει ο George700 από το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Πού: Alea Brewing Co., Χλόης 87, Μεταμόρφωση Αττικής

Πότε: Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Ώρες: 15:00 – 23:00

Είσοδος ελεύθερη

Ελάτε να περάσουμε μια ανοιξιάτικη Κυριακή γεμάτη γέλια, μουσική, δημιουργία και craft κουλτούρα στον χώρο που αγαπάμε περισσότερο: το ζυθοποιείο μας.

Poster by Pluto Design Studio

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Βεργίνα συγκέντρωσε τα βλέμματα στο World of Beer Festival

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης με πρωταγωνιστή τη Βεργίνα ήταν μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο World of Beer Festival που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη το τριήμερο 9-11 Μαΐου. Το περίπτερο της εταιρείας μαγνήτισε τα βλέμματα και απέδειξε πως αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους δυνάμεις της εγχώριας βιομηχανίας ζύθου.

Διατηρεί τα σκήπτρα της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Corona

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Corona αναδεικνύεται η πιο πολύτιμη επωνυμία μπύρας παγκοσμίως σύμφωνα με την έκθεση BrandZ Global 2025 της ερευνητικής εταιρείας Kantar. Για το επίτευγμα αυτό σημαντική είναι η συμβολή της μη αλκοολούχας Corona Cero.

Προτεινόμενα

Η αγάπη για τη Λάρισα έγινε Λόλα

«Το τρίπτυχο που απαιτείται για µια οργανωµένη µικροζυθοποιία είναι πολύ καλός σχεδιασµός, ανάλογη επένδυση και καλή οµάδα. Στη δική µας περίπτωση ο σχεδιασµός του έργου τεχνικά αλλά και η ωρίµανση της ιδέας και του επιχειρηµατικού σχεδίου άρχισε σχεδόν από το 2016» απαντά όταν ερωτάται για τη µυστική συνταγή της επιτυχίας του εγχειρήµατός του ο Γιώργος Πέτρου, συνιδρυτής και διευθύνων σύµβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού.

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το Bazaar in the Yard την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το δεύτερο Bazaar in the Yard, μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό! Αυτή η μοναδική εμπειρία φέρνει κοντά το κοινό με νέους δημιουργούς, προσφέροντας έναν φιλόξενο χώρο γεμάτο νέα προϊόντα, γεύσεις, μουσικές και καλές μπύρες.