Νέα συνεργατική ετικέτα Pilsner με Salto Mortale Bar για την μικροζυθοποιία Alea Brewing Co

Κοινοποίηση:

Τη νέα της συνεργατική ετικέτα «Magoufana» σε συνεργασία με το Salto Mortale Bar από την Πεύκη λάνσαρε η μικροζυθοποιία Alea Brewing Co.. Πρόκειται για μια Pilsner με περιεκτικότητα αλκοόλ 4,8% και επίγευση δημητριακών και ήπιας πικράδας.

Αναλυτικά η σχετικά ανακοίνωση της Alea Brewing έχει ως εξής:

Η Alea Brewing Co. ενώνει τις δυνάμεις της με το Salto Mortale Bar στην Πεύκη και σας παρουσιάζει τη Magoufana, μια φανταστική Pilsner με 4,8% αλκοόλ! Ξεδιψαστική, ευκολόπιοτη και απολαυστική, με μια επίγευση δημητριακών και ήπιας πικράδας, η Magoufana είναι η ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

Το όνομά της προέρχεται από το ιστορικό όνομα της Πεύκης, Μαγκουφάνα, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920-1930, όταν η περιοχή άρχισε να κατοικείται από πρόσφυγες. Σύμφωνα με τον θρύλο, μια μυστηριώδης γυναίκα, η Μαγκούφω Άννα, ζούσε απομονωμένη στην περιοχή, δίνοντας το όνομά της σε ολόκληρη την τοποθεσία. Αργότερα, τα χαρακτηριστικά πεύκα και κουκουνάρια της περιοχής οδήγησαν στη μετονομασία της σε Πεύκη.

Η Magoufana είναι ήδη διαθέσιμη και σας περιμένει να την απολαύσετε σε όλα τα συνεργαζόμενα μαγαζιά και στέκια από σήμερα!

Illustration and Label Design by Bazil Zerinsky and Ioannis Panagiotopoulos

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Δέκα χρόνια γιορτάζει ο Αλχημιστής με επετειακή ετικέτα σε συνεργασία με την Strange Brew

Τα δέκα χρόνια λειτουργίας του συμπληρώνει το beer bar «Αλχημιστής» στην Πετρούπολη και τα γιορτάζει με το λανσάρισμα μιας επετειακής old school Double IPA σε συνεργασία με τη μικροζυθοποιία Strangew Brew. H πρώτη παρουσίαση της «Τhe Alchemist», όπως ονομάζεται η νέα ετικέτα, έγινε το Σάββατο 5 Ιουλίου και η επίσημη κυκλοφορία της είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 7 Ιουλίου.

Όλα τα κιλά και τιμή 21 λεπτά για το κριθάρι ανακοίνωσε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Το σύνολο της φετινής παραγωγής, για όλα τα κιλά που παραδίδει ο παραγωγός, και στην προσυμφωνημένη τιμή των 21 λεπτών ανά κιλό, που τυγχάνει και η καλύτερη τιμή στην αγορά, θα απορροφήσει και φέτος η ΒΕΡΓΙΝΑ από τους παραγωγούς βυνοποιήσιμου κριθαριού, με τους οποίους συνεργάζεται στο πλαίσιο του μοντέλου της συμβολαιακής καλλιέργειας, χωρίς πλαφόν στα παραδοτέα κιλά. Η μέση στρεμματική απόδοση ανήλθε στα 470 κιλά ανά στρέμμα, «σημαντική επίδοση» όπως προσδιορίστηκε  από τον επικεφαλής Γεωπόνο της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (ΒΕΡΓΙΝΑ) κ. Χ. Αραμπατζόγλου.

Προτεινόμενα

Next best thing στις εναλλακτικές πρωτεΐνες οι ζύµες της µπύρας

Στο συνεχώς εξελισσόµενο τοπίο των plant-based προϊόντων και στη δύσκολη πρόκληση της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων µε ελάχιστη επεξεργασία και χωρίς τη χρήση επιβλαβών προσθέτων, η µαγιά µπύρας εµφανίζεται ως ένα πανίσχυρο εργαλείο για τη δηµιουργία νέων πρωτεϊνικών επιλογών, που έρχονται όχι µόνο να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά κρέατα και γαλακτοκοµικά προϊόντα, αλλά να ενσωµατωθούν µε επιτυχία σε προϊόντα αρτοποιίας αντικαθιστώντας ακόµα και τα αυγά.

Εργαζόμενοι της Fendt κατασκεύασαν σύστημα διανομής μπύρας αξιοποιώντας το καπό ενός 728 Vario

Γερμανοί φοιτητές προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη εφεύρεση, στεγάζοντας εντός του καπό ενός Fendt 728 Vario ένα σύστημα διανομής που επιτρέπει την κατανάλωση μπύρας και άλλων αλκοολούχων ποτών.

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά στη λίστα κορυφαίων εργοδοτών παγκοσμίως η Carlsberg

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά η Carlsberg συμπεριλαμβάνεται στη λίστα κορυφαίων εργοδοτών «Forbes’ World’s Best Employers». Η επιλογή πραγματοποιείται βάσει αξιολόγησης των εργοδοτών από τους υπαλλήλους

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το Bazaar in the Yard την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το δεύτερο Bazaar in the Yard, μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό! Αυτή η μοναδική εμπειρία φέρνει κοντά το κοινό με νέους δημιουργούς, προσφέροντας έναν φιλόξενο χώρο γεμάτο νέα προϊόντα, γεύσεις, μουσικές και καλές μπύρες.