Νέα τριλογία ετικετών Wild Ale αποκάλυψε η μικροζυθοποιία Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Πέντε χρόνια μετά από την πρώτη της Wild Ale η μικροζυθοποιία Seven Island ανακοίνωσε την νέα της τριλογία «The Forbidden Eden». Η πρώτη ετικέτα της τριλογίας είναι μια μπύρα που ωριμάζει επί 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια και διακρίνεται από αρώματα και γεύση αγριοκέρασου και βατόμουρου, τα οποία δίνουν στην ετικέτα το χαρακτηριστικό της ρουμπινί χρώμα. Η δυνατή ετικέτα έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 7,5%.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πέρασαν πέντε χρόνια από την πρώτη μας Wild Ale… και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε επιτέλους το νέο κεφάλαιο του ταξιδιού μας με την Wild Ale με την τριλογία «The Forbidden Eden»!!

Ένα ταξίδι στο χρόνο, τα δρύινα βαρέλια και τα φρούτα!

Στην 7 Island Brewery, πιστεύουμε ότι κάθε μεγάλη δημιουργία χρειάζεται χρόνο. Η νεότερη προσφορά μας, η «The Forbidden Eden», είναι μια τριλογία από άγριες και μικτές ζυμώσεις που ενσαρκώνει τη δέσμευσή μας στη δεξιοτεχνία, την τέχνη και τη φύση. Κάθε μπύρα αυτής της σειράς είναι ένας εορτασμός της βαθιάς σύνδεσης μεταξύ της άγριας ζύμης, των δρύινων βαρελιών και των φρούτων που αναπτύσσονται υπό το άγρυπνο βλέμμα των εποχών.

Δημιουργημένες με σεβασμό στην παράδοση, αφήσαμε αυτές τις μπύρες να ωριμάσουν για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια, όπου η φυσική μικροχλωρίδα μεταμόρφωσε σιγά σιγά κάθε παρτίδα σε μια μοναδική έκφραση του χρόνου και του τόπου. Καθώς οι μπύρες παλαιώνουν, τα δρύινα βαρέλια προσδίδουν λεπτές στρώσεις πολυπλοκότητας και βάθους και η άγρια μαγιά αναπτύσσει τη χαρακτηριστική της γεύση, ζωντανεύοντας αυτές τις μπύρες.

Αλλά η πραγματική μαγεία της Forbidden Eden βρίσκεται στο τελικό στάδιο της δημιουργίας τους: την προσθήκη προσεκτικά επιλεγμένων φρούτων. Για επιπλέον 6 μήνες, ξεκουράσαμε κάθε μπύρα με έναν ξεχωριστό συνδυασμό χειροποίητων φρούτων, αναδεικνύοντας τη φυσική ζωντάνια και το terroir κάθε συστατικού. Το αποτέλεσμα είναι μια μπύρα που είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ποτό – είναι ένα κομμάτι άγριας τέχνης, γεννημένο από τη γη, την τέχνη και το πάθος των ζυθοποιών μας.

Κάθε μπουκάλι Forbidden Eden αφηγείται μια ιστορία υπομονής, καλλιτεχνίας και επιδίωξης της τελειότητας. Δεν πρόκειται για απλές μπύρες, αλλά για αντανακλάσεις του ίδιου του χρόνου – περιμένοντας, ωριμάζοντας, εξελισσόμενες και τελικά αναδυόμενες ως έργο τέχνης σε μπουκάλι.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το άγριο ταξίδι. Ζήστε την εμπειρία της Forbidden Eden, όπου τα όρια μεταξύ μπύρας, φύσης και τέχνης θολώνουν και κάθε γουλιά είναι μια πρόσκληση να γευτείτε την ομορφιά της άγριας ζύμωσης!

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Περιορισμένης έκδοσης παγωτό λανσάρουν Guinness και Van Leeuwen

Στο λανσάρισμα ενός περιορισμένης έκδοσης παγωτού προχωρά η Guinness σε συνεργασία με τη γαλακτοβιομηχανία Van Leeuwen. Η συνεργασία αποτελεί φόρο τιμής στις διαφημίσεις «Lovely Day for Guinness» της ζυθοποιίας που κυκλοφορούσαν τη δεκαετία του 1950, αλλά παράλληλα κατά την κορυφαία επωνυμία μπύρας της Diageo αποτελεί και ένα νέο τρόπο για τους καταναλωτές να απολαύσουν την αγαπημένη τους Imperial Stout.

Αυξημένα κέρδη στο πρώτο εξάμηνο 2025 σημείωσε η Heineken, σταθερές οι προβλέψεις για το σύνολο του έτους

Αυξημένα κατά 7,4% παρουσιάζονται τα κέρδη του κολοσσού της μπύρας Heineken στο α’ εξάμηνο 2025. Το επίπεδο της αύξησης είναι οριακά υψηλότερο  από τις προβλέψεις των ειδικών για άνοδο 7%, με την εταιρεία να αποδίδει την ανάπτυξη αυτή στις ικανοποιητικές επιδόσεις σε χώρες όπως η Αφρική και η Ασία, αλλά και σε πρακτικές για μείωση κόστους.

Προτεινόμενα

Το βράσιµο δεν σταµατά στο Χαλάνδρι με τις κατάλληλες συνταγές ανά εποχή

Περήφανος που συµµετείχε στην «επανάσταση της µπύρας» στην Ελλάδα, όπως παρουσιάστηκε την πενταετία 2010-2015, ανοίγοντας το πρώτο µαγαζί µε πώληση µπύρας craft, δηλώνει ο Φώτης Αναστασίου, ιδιοκτήτης της Ζυθοποιίας Αναστασίου και εκ των ιδρυτών της δηµοφιλούς Local Pub των βορείων προαστείων της Αθήνας.

Αναβάθμιση μέσω επενδύσεων για την Corfu Beer

Aπό τη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), με επενδυτικό σχέδιο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ  χρηματοδοτήθηκε η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία «Corfu Beer».