Νέα τριλογία ετικετών Wild Ale αποκάλυψε η μικροζυθοποιία Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Πέντε χρόνια μετά από την πρώτη της Wild Ale η μικροζυθοποιία Seven Island ανακοίνωσε την νέα της τριλογία «The Forbidden Eden». Η πρώτη ετικέτα της τριλογίας είναι μια μπύρα που ωριμάζει επί 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια και διακρίνεται από αρώματα και γεύση αγριοκέρασου και βατόμουρου, τα οποία δίνουν στην ετικέτα το χαρακτηριστικό της ρουμπινί χρώμα. Η δυνατή ετικέτα έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 7,5%.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πέρασαν πέντε χρόνια από την πρώτη μας Wild Ale… και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε επιτέλους το νέο κεφάλαιο του ταξιδιού μας με την Wild Ale με την τριλογία «The Forbidden Eden»!!

Ένα ταξίδι στο χρόνο, τα δρύινα βαρέλια και τα φρούτα!

Στην 7 Island Brewery, πιστεύουμε ότι κάθε μεγάλη δημιουργία χρειάζεται χρόνο. Η νεότερη προσφορά μας, η «The Forbidden Eden», είναι μια τριλογία από άγριες και μικτές ζυμώσεις που ενσαρκώνει τη δέσμευσή μας στη δεξιοτεχνία, την τέχνη και τη φύση. Κάθε μπύρα αυτής της σειράς είναι ένας εορτασμός της βαθιάς σύνδεσης μεταξύ της άγριας ζύμης, των δρύινων βαρελιών και των φρούτων που αναπτύσσονται υπό το άγρυπνο βλέμμα των εποχών.

Δημιουργημένες με σεβασμό στην παράδοση, αφήσαμε αυτές τις μπύρες να ωριμάσουν για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια, όπου η φυσική μικροχλωρίδα μεταμόρφωσε σιγά σιγά κάθε παρτίδα σε μια μοναδική έκφραση του χρόνου και του τόπου. Καθώς οι μπύρες παλαιώνουν, τα δρύινα βαρέλια προσδίδουν λεπτές στρώσεις πολυπλοκότητας και βάθους και η άγρια μαγιά αναπτύσσει τη χαρακτηριστική της γεύση, ζωντανεύοντας αυτές τις μπύρες.

Αλλά η πραγματική μαγεία της Forbidden Eden βρίσκεται στο τελικό στάδιο της δημιουργίας τους: την προσθήκη προσεκτικά επιλεγμένων φρούτων. Για επιπλέον 6 μήνες, ξεκουράσαμε κάθε μπύρα με έναν ξεχωριστό συνδυασμό χειροποίητων φρούτων, αναδεικνύοντας τη φυσική ζωντάνια και το terroir κάθε συστατικού. Το αποτέλεσμα είναι μια μπύρα που είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ποτό – είναι ένα κομμάτι άγριας τέχνης, γεννημένο από τη γη, την τέχνη και το πάθος των ζυθοποιών μας.

Κάθε μπουκάλι Forbidden Eden αφηγείται μια ιστορία υπομονής, καλλιτεχνίας και επιδίωξης της τελειότητας. Δεν πρόκειται για απλές μπύρες, αλλά για αντανακλάσεις του ίδιου του χρόνου – περιμένοντας, ωριμάζοντας, εξελισσόμενες και τελικά αναδυόμενες ως έργο τέχνης σε μπουκάλι.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το άγριο ταξίδι. Ζήστε την εμπειρία της Forbidden Eden, όπου τα όρια μεταξύ μπύρας, φύσης και τέχνης θολώνουν και κάθε γουλιά είναι μια πρόσκληση να γευτείτε την ομορφιά της άγριας ζύμωσης!

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Διατηρεί τα «σκήπτρα» ως πολυτιμότερη επωνυμία μπύρας η Corona Extra

Η Corona Extra διατηρεί τα σκήπτρα της ως πολυτιμότερη επωνυμία μπύρας και το 2025 σύμφωνα με έρευνα της κορυφαίας συμβουλευτικής εταιρείας Brand Finance. Όπως και πέρυσι την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Heineken και Budweiser. Κατά την Brand Finance η αθροιστική αξία επωνυμίας των 50 πολυτιμότερων παραγωγών μπύρας το 2025 ανέρχεται σε 101,6 δισ. ευρώ.

Μείωση εκπομπών άνθρακα 19% την τελευταία 6ετία για Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Πιστή στον Εταιρικό της Σκοπό να «Ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», η Ολυμπιακή Ζυθοποιία δημοσιεύει την Ετήσια Έκθεση Βιωσιμότητας για το 2024, αναδεικνύοντας την πρόοδό και τα αποτελέσματά της στους τρεις πυλώνες ESG: Περιβάλλον, Κοινωνία και Εταιρική Διακυβέρνηση. Σε μία χρονιά αυξημένων προκλήσεων για τον κλάδο, ο απολογισμός επιβεβαιώνει τη διαχρονικά επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και αναδεικνύει τη δέσμευσή της να λειτουργεί με υπευθυνότητα, συνέπεια και μακροπρόθεσμη προοπτική, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Δράσεις προώθησης υπεύθυνης κατανάλωσης από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Σε ενεργές δράσεις ενημέρωσης και προώθησης της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ σε μεγάλα μουσικά events του καλοκαιριού προχώρησε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία έχοντας ως όχημα την μη αλκοολούχα Mythos 0.0%. 

Προτεινόμενα