Την πρώτη της ετικέτα Hefeweizen παρουσιάζει η μικροζυθοποιία Seven Island

Κοινοποίηση:

H μπύρα τύπου Hefeweizen «Island Weiss» είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα προϊόντων της μικροζυθοποιίας Seven Island.

Η «Island Weiss» είναι η πρώτη μπύρα τύπου Hefeweizen που παράγει η μικροζυθοποιία Seven Island, και είναι μια σταρένια Weiss ετικέτα που διακρίνεται από αρώματα μπανάνας, γαρύφαλλου και εσπεριδοειδών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Seven Island πρόκειται για μια ετικέτα που αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας δουλειάς που έχει δοκιμαστεί, επανασχεδιαστεί και αναγεννηθεί ξανά και ξανά στα τελευταία χρόνια. Είναι μια μπύρα που αποτελεί «ωδή στην παράδοση», αλλά φέρει την ταυτότητα της ελληνικής μικροζυθοποιίας.

Η Island Weiss είναι διαθέσιμη σε κουτάκια, αλλά και σε βαρελίσια μορφή.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Νέα Blonde Ale μπύρα από την μικροζυθοποιία Samos Beer

Μια νέα Belgian Blonde Ale συνταγή με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,5% παρουσιάζει η μικροζυθοποιία Samos Beer. Ο λόγος για την «Καρβούνης» που οφείλει το όνομα της στο ομώνυμο βουνό της Σάμου και διακρίνεται από αρώματα πιπεριού, λουλουδιών και ώριμου αχλαδιού∙ ελαφριά γεύση αλλά γεμάτη χαρακτήρα, ξηρή, με καθαρή, τραγανή επίγευση.

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν, εμβαθύνει το αποτύπωμα της στον αθλητισμό η AB InBev

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Προτεινόμενα

Τα αρώματα των Κυκλάδων αναδεικνύει η πρώτη Session IPA που κυκλοφόρησε η ΝΗΣΟΣ

Την πρώτη της ανάλαφρη Session IPA, που διακρίνεται από ευχάριστα και αναζωογονητικά αρώματα, αλλά και το χαμηλό επίπεδο αλκοόλ (4,6%), κυκλοφόρησε η ζυθοποιία ΝΗΣΟΣ. Πρόκειται για μια ιδέα που ωρίμαζε επί χρόνια στην πολυβραβευμένη ζυθοποιία της Τήνου και εκφράζει στο έπακρο της αξίες της.