Μια New Zealand Sour IPA ετικέτα αποτελεί τη νέα συνταγή της μικροζυθοποιίας Paragon

Κοινοποίηση:

Η New Zealand Sour IPA «New Munster» αποτελεί τη νέα συνταγή της μικροζυθοποιίας με έδρα την Ηλιούπολη, Paragon Brewery.

Πρόκειται για μια ετικέτα με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,3% και πικράδα 50 ΙΒU, που ζυμώνεται με υβριδική μαγιά Philly sour από την Lallemand Brewing και λυκίσκους Nelson Sauvin και Nectaron από την NZ Hops LTD, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα φρουτώδη με ισορροπημένη πικράδα και ξινάδα.

Το όνομα της οφείλεται στην αρχαία ευρωπαϊκή ονομασία του Νοτίου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας, New Munster. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ονομασία αυτή δόθηκε από τον κυβερνήτη της Νέας Ζηλανδίας, Λοχαγό Γούιλιαμ Χόμπσον, ως φόρος τιμής στην ιρλανδική επαρχία Μάνστερ, όπου γεννήθηκε.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Βεργίνα συγκέντρωσε τα βλέμματα στο World of Beer Festival

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης με πρωταγωνιστή τη Βεργίνα ήταν μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο World of Beer Festival που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη το τριήμερο 9-11 Μαΐου. Το περίπτερο της εταιρείας μαγνήτισε τα βλέμματα και απέδειξε πως αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους δυνάμεις της εγχώριας βιομηχανίας ζύθου.

Διατηρεί τα σκήπτρα της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Corona

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Corona αναδεικνύεται η πιο πολύτιμη επωνυμία μπύρας παγκοσμίως σύμφωνα με την έκθεση BrandZ Global 2025 της ερευνητικής εταιρείας Kantar. Για το επίτευγμα αυτό σημαντική είναι η συμβολή της μη αλκοολούχας Corona Cero.

Προτεινόμενα

Ποτήρι για υπεύθυνη κατανάλωση μπύρας λανσάρει ιαπωνική ζυθοποιία

Ιαπωνική ζυθοποιία παράγει ένα ειδικά σχεδιασμένο ποτήρι μπύρας για να προωθήσει την υπεύθυνη κατανάλωση, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη μείωσης της ποσότητας αλκοόλ που πίνουν.