Μεγάλη γιορτή της μπύρας το 7ο επεισόδιο του Thessaloniki Beer Festival

Κοινοποίηση:

Για 7η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί φέτος το Thessaloniki Beer Festival, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ TIF Helexpo στην Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη αυτή γιορτή της μπύρας, για ακόμα μία χρονιά θα ζωντανέψει με πρωτοβουλία της Soulfood Thessaloniki, σε συνεργασία με τη Hoppy Pub και θα διαρκέσει από την Πέμπτη 29 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.

Πλήθος επιλογών για όλους τους παρευρισκόμενους

 Ως ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μπύρας εν Ελλάδι, στα πλαίσια της εκδήλωσης τον χώρο της ΔΕΘ θα κοσμήσουν περισσότερα από 30 διαφορετικά περίπτερα με ζυθοποιίες τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή χώρο, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν από τουλάχιστον 150 διαφορετικά labels. Φυσικά, όσοι επισκεφθούν το Thessaloniki BeerFestival θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και κάποια από τα πλέον αγαπημένα Street Foods, με μεγάλη ποικιλία επιλογών μεταξύ hot dog, burger, fried chicken και πολλών ακόμα συνοδευτικών φαγητών.

Ζωντανή μουσική για την μέγιστη δυνατή απόλαυση

 Κάθε μέρα του φεστιβαλ, στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ζωντανή μουσική με αγαπημένα ονόματα του Ελληνικού κοινού. Αναλυτικότερα το μουσικό πρόγραμμα του Thessaloniki Beer Festivalέχει ως εξής:

Πέμπτη 29 Αυγούστου: Nightstalker, Naxatras

Παρασκευή 30 Αυγούστου: ΧΑΤ ΤΡΙΚ, (εκκρεμεί ανακοίνωση)

Σάββατο 31 Αυγούστου: VODKA JUNIORS, 63High

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου: MIKPO, Dina Summer

Καθ’ όλη την διάρκεια του festival, οι πόρτες του προαυλίου της ΔΕΘ θα είναι ανοικτές από τις 17:00 έως και τις 00:00. Εισιτήρια για το Thessaloniki Beer Festival 2024 είναι διαθέσιμα από την πλατφόρμα more.com και η τιμή για κάθε μέρα ξεκινάει από τα 5 ευρώ. Στον χώρο θα υπάρχει πρόσβαση σε τουαλέτες για ΑμεΑ, έξοδοι κινδύνου ενώ θα επιτρέπεται ελεύθερη πρόσβαση και για σκύλους οδηγούς. Τέλος, θα υπάρχει διαθέσιμο parking, αλλά και θέσεις καθήμενων.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Από τον τόπο της και για τον τόπο της η μπύρα Carpinus

Η craft σκηνή βρίσκεται σε περίοδο άνθισης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, µε πολλές µικροζυθοποιίες να δηµιουργούνται σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε αυτές  ανήκει και η Carpinus, µια µικρή µονάδα παραγωγής ζύθου,  που έχει ως στόχο να αναδείξει τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της Ευρυτανίας και που συµµετέχει σταθερά σε όλες τις διοργανώσεις του χώρου.

Αύξηση πωλήσεων και ικανοποιητικές επιδόσεις για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης το 2024

Θετικό ήταν το πρόσημο στο 2024 για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η ελληνική ζυθοποιία πέτυχε μικρή αύξηση ύψους 2,1% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της, τα οποία ανήλθαν σε 31.249.376,57 ευρώ, έναντι 30.609.506,27 ευρώ το 2023.

Επέστρεψε με νέα εμφάνιση η συνεργατική ετικέτα μπύρας NEIPA «Ωκυρρόη»

Σε νέα συσκευασία επέστρεψε η συνεργατική New England IPA (NEIPA) «Ωκυρρόη» από τις Ζυθοποιιές Αναστασίου και Πηνειού. Πρόκειται για μια φρέσκια μπύρα NEIPA που διακρίνεται από λυκίσκους Motueka, Galaxy και Citra και έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 5,5% ABV. Στη γεύση της διακρίνονται αρώματα ροδάκινου και τροπικών φρούτων ενώ το χρώμα της είναι θολό κίτρινο.

Προτεινόμενα

Γερμανική startup εκμεταλλεύεται τα κατάλοιπα της παραγωγής μπύρας για μείωση περιβαλλοντικών ρύπων

Η γερμανική startup HopfON, ακολουθώντας το παράδειγμα του οργανισμού Society of Hop Research στην Βαυαρία, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τα κατάλοιπα της διαδικασίας παραγωγής μπύρας μέσω