Η Ζυθοποιία Αναστασίου ταξιδεύει στην Σάμο και συνεργάζεται με την Samos Beer

Κοινοποίηση:

Ζυθοποιία Αναστασίου και Samos Beer αποχαιρετούν το καλοκαίρι, και υποδέχονται το φθινόπωρο με ένα διήμερο φεστιβάλ μπύρας, προαναγγέλλοντας, παράλληλα, την συνεργασία τους που θα φέρει την «γένεση» μιας νέας ετικέτας.

Το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Σάμο το Σάββατο 31/08 και την Κυριακή 01/09 θα δώσει σε όλους τους παρευρισκόμενους την δυνατότητα να δοκιμάσουν συνολικά 10 craft μπύρες, 5 από κάθε ζυθοποιία, τις οποίες θα μπορούν να συνδυάσουν με 4 πίτσες που θα τους «ξετρελάνουν», όπως υπογραμμίζει και η ανακοίνωση του φεστιβάλ.

Η συνεργασία των δύο μικροζυθοποιίων δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, αφού το «μεγαλύτερο μικρό ζυθοποιείο» του Χαλανδρίου είναι συνηθισμένο σε συνεργασίες με άλλους παραγωγούς, με την μπυραρία του Φώτη Αναστασίου, The Local Pub, να αποτελεί από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του «σπίτι» για τις Ελληνικές craft μπύρες.

Αμφότερες οι μικροζυθοποιίες είχαν ένα ιδιαίτερα δημιουργικό καλοκαίρι με την ζυθοποιία Αναστασίου, μόλις λίγες ημέρες πριν, να ανακοινώνει την νέα της IPL με πρωταγωνιστή το καλαμπόκι «Ζεία», αλλά και την βαυαρική helles, «Λεμονέα», που αποκάλυψε ειδικά για το 4ο Peloponnese Beer Festival στην Καλαμάτα.

Με την σειρά της η Samos Beer, λάνσαρε στα τέλη Ιουλίου την συλλεκτική της Imperial Stout ετικέτα «Steno Mykalis», που οφείλει την ονομασία της στην ιστορική ναυμαχία του στενού της Μυκάλης που έλαβε χώρα πριν από 200 χρόνια και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία του νησιού.

Την συνεργασία των δύο εταιρειών και την διεξαγωγή του φεστιβάλ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Samos Beer, δημιουργώντας ανυπομονησία στους λάτρεις των craft μπυρών για το μέλλον που επιφυλάσσει το «πάντρεμα» δύο κορυφαίων ονομάτων της εγχώριας σκηνής.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Τη σφραγίδα της Ζυθοποιίας Αναστασίου φέρει η µπύρα «Φλύα»

Τη σφραγίδα της Ζυθοποιίας Αναστασίου φέρει η µπύρα «Φλύα», ένα συσκευασµένο προϊόν ζύθου, που σύµφωνα µε τους ανθρώπους της µικροζυθοποίας του Χαλανδρίου είναι αποτέλεσµα πολύµηνης έρευνας και προσπάθειας.