Στην Αμερική για δουλειές η ελληνική Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Για ακόμα μια φορά η νομαδική μικροζυθοποιία της Κέρκυρας Seven Island Brewery διασχίζει τον Ατλαντικό και περιοδεύει στην Αμερική, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της στην προώθηση της ελληνικής craft σκηνής στον παγκόσμιο χάρτη .

Το ταξίδι της Seven Island Brewery θα δει τις ετικέτες της ζυθοποιίας να περνούν από την Φλόριντα, την Καλιφόρνια και την Νεβάδα, ενώ σκοπός του συναρπαστικού εγχειρήματος της μικροζυθοποιίας από την Κέρκυρα είναι η συμμετοχή σε φεστιβάλ μπύρας, η σύναψη νέων συνεργασιών και η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες αγορές.

 

Η δραστηριότητα της Seven Island Brewery χαρακτηρίζεται από τον αέναο αγώνα της για καινοτομία, που ποτέ δεν περιορίστηκε εντός των Ελληνικών συνόρων, αφού εκ καταβολής της ίδρυσης της το 2014 από τον Λευτέρη Μεσιμέρη και του Κωνσταντίνο Πουγατσιά, όραμα της επιχείρησης είναι η εκτίναξη της ελληνικής craft σκηνής σε νέα ύψη.

Μάρτυρας της τόλμης που χαρακτηρίζει κάθε βήμα της ζυθοποιίας είναι και πρόσφατη συμμετοχή της στο Porto Beer Fest στην Πορτογαλία τον φετινό Ιούνιο, ένα ταξίδι που δεν περιορίστηκε στα πλαίσια του φεστιβάλ, αλλά οδήγησε και σε μια νέα συνεργασία με την ζυθοποιία με έδρα την Λισαβόνα, Dois Corvos, για την δημιουργία της νέας ετικέτας «Loukoumades».

Πρόκειται για μια επιβλητική Imperial Stout με περιεκτικότητα 10% αλκοόλ και γεύση από λουκουμάδες, δίνοντας ένα ελληνικό άρωμα στο ποτήρι των καταναλωτών, λόγω του μοναδικού συνδυασμού του κακάο, της κανέλας και των καρυδιών πεκάν που προσδίδει μια ευχάριστη γλυκύτητα στο αγαπημένο ποτό.

Με το ταξίδι της Seven Island Brewery στην Αμερική να είναι σε πλήρη εξέλιξη, η ανυπομονησία κορυφώνεται για τις νέες μοναδικές συνεργασίες που αναμένεται να γεννηθούν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, δίνοντας συνέχεια στην Οδύσσεια της Seven Island Brewery για καινοτομία.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Οι Γερμανοί ζυθοποιοί στρέφονται σε άνευ και παραδοσιακές ετικέτες

Σε μεταβατική φάση βρίσκεται η βιομηχανία ζύθου της Γερμανίας, με τις μη αλκοολούχες μπύρες και ετικέτες με ιστορία και παράδοση, όπως αφιλτράριστες Zwickel ή θολές Kellerbier να είναι αυτές που κερδίζουν το ενδιαφέρον των εγχώριων καταναλωτών. Κυριότερος λόγος για αυτήν την αλλαγή είναι ότι η εγχώρια κατανάλωση πέφτει, με τους Γερμανούς ζυθοποιούς να αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις.

Σε νέα τοποθεσία μεταφέρεται η σερραϊκή μικροζυθοποιία Siris Craft Brewery για ενίσχυση τοπικής ταυτότητας

Η Siris Craft Brewery, η craft ζυθοποιία από τις Σέρρες που υπογράφει την Voreia, προχωρά σε ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο: Η παραγωγή μεταφέρεται σε νέα τοποθεσία – ακόμη πιο κοντά στον αστικό ιστό της πόλης, και συγκεκριμένα στο 6ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης, 62100, Σέρρες.

Η Βεργίνα Alcohol Free ξεχώρισε στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Galatsi Night Run

Η Βεργίνα Alcohol Free ξεχώρισε στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Galatsi Night Run που διεξήχθη το Σάββατο 28 Ιουνίου, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα οφέλη της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Προτεινόμενα

Tο Οktoberfest έρχεται ξανά στο Χαλάνδρι στην αυλή της ζυθοποιίας Αναστασίου

Η μικρή ζυθοποιία των βορείων προαστίων έχει ζυθοποιήσει γερμανικού τύπου συνταγές αποκλειστικά για την εκδήλωση, καθώς θα παρουσιάσει και την νέα της συνεργατική συνταγή. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει και ένα απολαυστικό μενού με γερμανικές λιχουδιές.

Μπύρα χωρίς αλκόολ ή απλά µια λεµονάδα;

Κανείς δεν µπορεί να πει µε βεβαιότητα αν η τάση που καταγράφεται για τα µη αλκοολούχα ποτά είναι προϊόν ωριµότητας της καταναλωτικής κοινότητας ή αποτέλεσµα τακτικών marketing, τουτέστιν πλύσης εγκεφάλου. Ωστόσο το µόνο σίγουρο είναι πως η ζήτηση για µπύρες χωρίς αλκοόλ συνεχώς αυξάνεται.

Γερμανική startup εκμεταλλεύεται τα κατάλοιπα της παραγωγής μπύρας για μείωση περιβαλλοντικών ρύπων

Η γερμανική startup HopfON, ακολουθώντας το παράδειγμα του οργανισμού Society of Hop Research στην Βαυαρία, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τα κατάλοιπα της διαδικασίας παραγωγής μπύρας μέσω