Ρεκόρ πωλήσεων για την ιστορικά παλαιότερη ζυθοποιία της Αγγλίας Shepherd Neame

Κοινοποίηση:

Ρεκόρ πωλήσεων κατέγραψε η παλαιότερη ζυθοποιία της Αγγλίας, Shepherd Neame, έπειτα από την απόφαση της να επικεντρωθεί πρωτίστως στις μπυραρίες της έναντι των πωλήσεων σε καταστήματα μεταπώλησης, όπως supermarket.

Τα κέρδη του ομίλου Shepherd Neame, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται 300 μπυραρίες και ζυθοποιεία κατά μήκος του Κεντ και της Νοτιοανατολικής Αγγλίας, για το πρώτο εξάμηνο του έτους ανήλθαν στα 206,384 εκατ. ευρώ (+3,6% σε σχέση με πέρυσι).

Εντούτοις, ο συνολικός όγκος μπύρας που παρήγαγε η ζυθοποιία μειώθηκε κατά 12%, ενώ η παραγωγή εντός των εγκαταστάσεων της εταιρείας μειώθηκε κατά 17,2%, λόγω της απόφασης της να αποσυρθεί από την πώληση των ετικετών της σε καταστήματα μεταπώλησης για να επικεντρωθεί στις μπυραρίες της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Jonathan Neame, ανέφερε ότι ο όμιλος βρίσκεται σε μια ανοδική τροχιά και διαθέτει σπουδαίες μπύρες και pubs και έναν ισχυρό ισολογισμό, καθώς και νέες προοπτικές για τις μπυραρίες της, γεγονός που του επιτρέπει να είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στα αυξημένα κόστη που αντιμετωπίζει η αγορά ζύθου της Αγγλίας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Richard Oldfield, τόνισε ότι η Shepherd Neame ανέκαμψε γρηγορότερα από ότι αναμενόταν στην αγορά του Λονδίνου, και ότι ελπίζει ότι η δραστηριότητα της στο Kent και τις περιοχές στις οποίες εδρεύει η επιχείρηση.

Πρόσφατα, η Shepherd Neame είχε έρθει ξανά στο προσκήνιο λόγω της απόφασης της να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην βιομηχανία του οίνου σε συνεργασία με τον οίκο Taittinger που πρόσφατα εγκαινίασε τον αμπελώνα Domaine Evremond.

Με πληροφορίες από The Grocer και Beer Today

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Η βιομηχανία μπύρας της Γερμανίας αναζητά λύσεις στον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής

Λυκίσκους ανθεκτικούς στην κλιματική αλλαγή εξετάζει η Γερμανία, με την πρώτη δύναμη της παγκόσμιας βιομηχανίας μπύρας να καλλιεργεί πειραματικά νέα φυτά εντός ενός θερμοκηπίου που

Το Athens Beer Weekend απογειώνει την ελληνική μικροζυθοποιεία στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Παρουσία κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής μικροζυθοποιείας θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης το φετινό Athens Beer Weekend στις 14-15 Σεπτεμβρίου. Ενδεικτικά στον χώρο θα βρίσκονται