Mε δύο νέες συνεργατικές ετικέτες γιόρτασε τα τρία χρόνια λειτουργίας η Black Hole Kipselli

Κοινοποίηση:

Με το λανσάρισμα δύο νέων συνεργατικών ετικετών μπύρας γιορτάζει την επέτειο των τριών χρόνων λειτουργίας του το Black Hole στην Κυψέλη.

Οι δύο ετικέτες είναι η «Why Not» μια West Coast Pale Ale περιεκτικότητας 5,2% που παράγει σε συνεργασία με την γερμανική Fuerst Wiacek Brew από το Βερολίνο, και η «Cyclhops» που αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ του Black Hole, της gypsy νομαδική μικροζυθοποιίας Sourmena Brew και της πολωνικής Browar Rockmill, μιας Hazy Double IPA περιεκτικότητας 7,7%.

Η Cyclhops παρασκευάζεται με αυστραλικούς λυκίσκους galaxy και eclipse, αλλά και αποξηραμένους λυκίσκους spectrum των ίδιων ποικιλιών, και χαρακτηρίζεται από αρώματα εσπεριδοειδών, passion fruit, και μανταρινιού και πεύκου, αλλά και την πικράδα της που εξισορροπεί τις τροπικές νότες. Η υφή της είναι κρεμώδης, μεταξένια και παχύρευστη, και όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση παρά την υψηλή της περιεκτικότητα σε αλκοόλ, αυτό δεν είναι παρατηρείται σχεδόν καθόλου στην μπύρα και ως εκ τούτου αυτή είναι αρκετά ευκολόπιστη.

Για να γιορτάσει τα τρία χρόνια λειτουργείας του το Black Hole παρέχει διάφορες δράσεις, όπως μεξικανικό street food, δωρεάν σφηνάκια, Mexicaner, νέο merchandise με μπλουζάκια Black Hole Kipseli και ένα μπαζάρ την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν όλο το σαββατοκύριακο και θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις εφτά το απόγευμα και την Κυριακή στις 16:00.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Asahi καθυστερεί την δημοσίευση των οικονομικών της αποτελεσμάτων λόγω της κυβερνοεπίθεσης

Ο ιαπωνικός κολοσσός της μπύρας, Asahi, ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την δημοσίευση των οικονομικών της αποτελεσμάτων λόγω της κυβερνοεπίθεσης που υπέστη τον Σεπτέμβριο, η οποία εξέθεσε τα προσωπικά δεδομένα περισσότερων από 1,5 εκατ. επισκεπτών.

Μια νέα Belgian Blonde Ale ετικέτα παρουσίασε η σαμιώτικη μικροζυθοποιία Samos Beer

Μια νέα Belgian Blonde Ale συνταγή με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,5% παρουσιάζει η μικροζυθοποιία Samos Beer. Ο λόγος για την «Καρβούνης» που οφείλει το όνομα της στο ομώνυμο βουνό της Σάμου και διακρίνεται από αρώματα πιπεριού, λουλουδιών και ώριμου αχλαδιού∙ ελαφριά γεύση αλλά γεμάτη χαρακτήρα, ξηρή, με καθαρή, τραγανή επίγευση.

Προτεινόμενα

Στο Βέλγιο ο ναός της µπύρας

Έχοντας προσελκύσει περισσότερους από 20.000 επισκέπτες στους τέσσερις μήνες της λειτουργίας του, το μουσείο Belgian Beer World προσφέρει μια πλούσια διαδραστική εμπειρία για την κουλτούρα της μπύρας.

Κεντρίζει το ενδιαφέρον των ζυθοποιών παγκοσμίως ο ιδιαίτερος αμερικανικός λυκίσκος Strata

Ο αμερικανικός λυκίσκος Strata, ο οποίος δημιουργήθηκε το 2018 από την Indie Hops σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των παραγωγών μπύρας λόγω των ασυνήθιστων αρωμάτων και γεύσεων του, και ειδικά των απαλών αρωμάτων εσπεριδοειδών από τη ζώνη του Ειρηνικού. Από την Παρασκευή 23 Μαΐου και για δύο εβδομάδες έχει την τιμητική του μέσω μιας συνεργασίας παραγωγών στο Oregon, υπό το όνομα Oregon Homegrown.