Πρώτη συνεργατική ετικέτα 2025 για την κερκυραϊκή νομαδική μικροζυθοποιία Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Την πρώτη της συνεργατική ετικέτα για το 2025 ανακοίνωσε η ζυθοποιία Seven Island Brewery. Η ολοκαίνουργια μπύρα που παράγεται με τη συμβολή της αμερικανικής Beer Zombies Brewing αποτελεί ωδή στον σκληρό ήχο και διακρίνεται για τις μεγάλες ποσότητες λυκίσκων που εμπεριέχει.

Η δυνατή νέα μπύρα της μικροζυθοποιίας από την Κέρκυρα, επονομαζόμενη ως Universal Hop Bangers, είναι μια DIPA, με περιεκτικότητα αλκοόλ 8%. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για την παραγωγή της χρησιμοποιήθηκαν οι ήδη γνώριμοι στην ελληνική ζυθοποιία λυκίσκοι Citra, Beu-1 και Mosaic Hyperboost από την Yakima, οι οποίοι προσδίδουν στην ετικέτα αρώματα και γεύση από ανανά και πηρυνόκαρπα φρούτα, με ελαφρές νότες από μπαχαρικά και επίγευση από τροπικά φρούτα, όπως μάνγκο και passion fruit.

Οι λυκίσκοι Mosaic Hyperboost προσφέρουν ισορροπία σε αυτό το ιδιαίτερο μείγμα λυκίσκων, προσφέροντας επιπλέον γεύση και βάθος αρωμάτων από μούρα, εσπεριδοειδή και πηρυνόκαρπα φρούτα. Η εμφάνιση της ετικέτας είναι εμπνευσμένη από τη metal μουσική, αναδεικνύοντας την αγάπη των δύο ζυθοποιίων για το συγκεκριμένο είδος, και αποκρυσταλλώνοντας τις αμέτρητες ώρες που έχουν περάσει σε φεστιβάλ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Heineken ανανεώνει τη στρατηγική της για να πετύχει αύξηση κερδών

Η Heineken υποστηρίζει ότι θα επιτύχει μεγαλύτερη ανάπτυξη με λιγότερους πόρους, καθώς παρουσίασε στους επενδυτές την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου μια ανανεωμένη πενταετή στρατηγική, η οποία θα της επιτρέψει να επικεντρωθεί περισσότερο σε συγκεκριμένες μάρκες και αγορές.

Η Sigri Brewery ανεβαίνει πίστα με το δικό της ζυθοποιείο

Έτοιµη να «ανοίξει τα φτερά» της και να αυξήσει το αποτύπωµα της στην εγχώρια σκηνή της µπύρας είναι η µικροζυθοποιία Sigri, µε τα καζάνια να έχουν πάρει «φωτιά» στο σύγχρονο ζυθοποιείο της στη Λέσβου.

Προτεινόμενα

Με άρωμα και γεύση Βρετανίας κυκλοφορεί η «Όλλυμι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου

Με άρωμα και γεύση Βρετανίας συστήνεται η νέα ετικέτα «Όλλυμι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου. Πρόκειται για μια βρετανικού τύπου pale ale με έντονη πικράδα και περιεκτικότητα αλκοόλ 5,2%. Παράγεται με τη σύγχρονη ποικιλία λυκίσκου Olicana που αναπτύχθηκε από το πρόγραμμα ανάπτυξης λυκίσκου της Charles Faram και κυκλοφόρησε στο εμπόριο το 2014. Όπως αναφέρει η Ζυθοποιία Αναστασίου η εν λόγω ποικιλία λυκίσκου είναι γνωστή για τις έντονες γεύσεις τροπικών φρούτων όπως μάνγκο, γκρέιπφρουτ και φρούτο του πάθους, καθώς και για νότες εσπεριδοειδών και βοτάνων.

Εκτινάχθηκαν κατά 57% τα EBITDA της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης για το έτος 2024

Σε ανοδική τροχιά κινήθηκαν σε γενικές γραμμές τα οικονομικά αποτελέσματα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης (ΕΖΑ) το 2024, με τα EBITDΑ της να σημειώνουν εκκωφαντική αύξηση της τάξεως του 57% σε 2,8 εκατ. ευρώ.