«Επανάσταση» στο χώρο της μπύρας φέρνει καινοτόμο σύστημα διανομής της Budweiser

Κοινοποίηση:

«Επανάσταση» στο χώρο της μπύρας υπόσχεται να φέρει το νέο σύστημα διανομής Budweiser Ultimate Dispense System (BUDS) με την κορυφαία επωνυμία της AB InBev να σημειώνει πως στις πιλοτικές δοκιμές έχουν μέχρι στιγμής παρατηρηθεί εξαιρετικά αποτελέσματα.

Βάσει των όσων αναφέρει η Budweiser, το νέο τεχνολογικό κιτ θα βελτιώσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας, προσφέροντας στη βιομηχανία ένα μέσο που θα παρέχει ακόμα πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε στατιστικά δεδομένα που σχετίζονται με τους καταναλωτές. Περαιτέρω, κατά τον κολοσσό της μπύρας το νέο σύστημα περιλαμβάνει διάφορες καινοτόμες τεχνολογίες διανομής μπύρας από τα κελάρια στα μπαρ επιτρέποντας στους καταναλωτές να γευτούν τις ετικέτες της Budweiser στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Άξιο αναφοράς είναι ότι μεταξύ άλλων το BUDS αναμένεται να προσφέρει σημαντική μείωση της χειρονακτικής εργασίας.

 

Σχετικά με το λανσάρισμα του καινοτόμου συστήματος η υπεύθυνη του τμήματος πωλήσεων του ομίλου Budweiser Brewing, Sunny Mirpuri, ανέφερε πως μέσω του BUDS η Budweiser αποσκοπεί στο να εισάγει στην αγορά το πλέον έξυπνο και φιλικό προς το χρήστη σύστημα διανομής μπύρας, χωρίς να διαπραγματεύεται η ποιότητα της. Για το λόγο αυτό, όπως επισημαίνει η Mirpuri, η Budweiser συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα της αγοράς για την ανάπτυξη του.

Το ΒUDS παρέχει στους παραγωγούς μια πλήρη εικόνα της ποιότητας και του ρυθμού πωλήσεων της εκάστοτε μπύρας. Χάρη σε πλήρως συνδεδεμένα ψυκτικά που παρέχουν μια συνολική εικόνα της θερμοκρασίας της μπύρας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κατά την AB InBev στις πιλοτικές δοκιμές του BUDS τουλάχιστον το 98% της μπύρας ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις ποιότητας της Budweiser και για το λόγο αυτό ήδη χρησιμοποιείται σε πολλές βρετανικές pubs.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Νέα παρτίδα της New England IPA «Στέντωρ» από την Ζυθοποιία Αναστασίου

Νέα παρτίδα της New England IPA ετικέτας «Στέντωρ» ανακοίνωσε η  Ζυθοποιία Αναστασίου σε συνεργασία με τη μικροζυθοποιία Χίου. Η «Στέντωρ» είναι μια ζουμερή, χυμώδης New England IPA με περιεκτικότητα αλκοόλ 6%, και εξαιρετικό μείγμα λυκίσκων.

Εργαζόμενοι της Fendt κατασκεύασαν σύστημα διανομής μπύρας αξιοποιώντας το καπό ενός 728 Vario

Γερμανοί φοιτητές προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη εφεύρεση, στεγάζοντας εντός του καπό ενός Fendt 728 Vario ένα σύστημα διανομής που επιτρέπει την κατανάλωση μπύρας και άλλων αλκοολούχων ποτών.

Απαραίτητο σταθερό θεσμικό πλαίσιο για ανάπτυξη επιχειρήσεων τονίζει η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Στην ανάγκη για ύπαρξη ενός σταθερού θεσμικού πλαισίου και της ουσιαστικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με ευρωπαϊκά εργαλεία χρηματοδότησης, τα οποία θα ενισχύσουν την δυναμική και την ανάπτυξη της ΑΜΘ στάθηκε ο Οικονομικός Διευθυντής της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Μπούκας, στην ημερίδα «Συνεργασία στην Πράξης».

Προτεινόμενα

Με το βλέµµα στη δεύτερη άνοιξη της µπύρας

Η πρόοδος που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ο κλάδος της µικροζυθοποιίας στην Ελλάδα είναι αδιαµφισβήτητη. Ωστόσο, οι αντιξοότητες µε τις οποίες βρίσκονται αντιµέτωποι οι πρωταγωνιστές του κλάδου, ειδικά από τον Μάρτιο του 2020, είναι πρωτοφανείς.